Zdravím vás potřebují vysvětlit jak funguje aukro dnes jsem prodal disk tak se chci zeptat jde něco % aukru ? bude jsi zato něco aukro brát
ps: blbé otázky jsi nechte začal jsem s aukrem před chvilkou děkují
s pozdravem Toustík
Přeji vám krásny den
Jak je to s Aukrem Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Jak je to s Aukrem
Z hlavy to nevím, ale Aukro si bere málo. Vše je tam popsané v nápovědě, tak si ji pročti. Poplatky jsou pochopitelné dle částky za kterou se to prodá.
- Toustík
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děkují za radu
mám další problém pán jsi odeme koupil disk na aukru je napsané že to bylo zaplacene ale na učtu žádné peníze na učtu nejsou tak kde by mohly byt ?
mám další problém pán jsi odeme koupil disk na aukru je napsané že to bylo zaplacene ale na učtu žádné peníze na učtu nejsou tak kde by mohly byt ?
Pokud tím myslíš, že si bere Aurko něco jako peníze za ty nabídky atd. tak ano, bere. Hradí se jim to na účet a je to pár korun za podanou nabídku na Aukro.
Shrnutím. Podání nabídky se platí menším poplatkem.
Více se dočteš v nápovědě nebo pohledej ve svém účtu na Aukru.
Snad jsem to pochopil dobře. Píšeš bez čárek, mezer, s gramatickými chybami ad. nedá se to po tobě přečíst.
/edit - chvíli to trvá. Nebudeš to tam mít za 2 minuty po uhrazení platby. Kdyby byly problémy, tak se obrať na banku.
Shrnutím. Podání nabídky se platí menším poplatkem.
Více se dočteš v nápovědě nebo pohledej ve svém účtu na Aukru.
Snad jsem to pochopil dobře. Píšeš bez čárek, mezer, s gramatickými chybami ad. nedá se to po tobě přečíst.
/edit - chvíli to trvá. Nebudeš to tam mít za 2 minuty po uhrazení platby. Kdyby byly problémy, tak se obrať na banku.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”