Problém se stahováním a instalací, prosím poraďte

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Ejchuchu
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Problém se stahováním a instalací, prosím poraďte

Příspěvekod Ejchuchu » 18 lis 2007 11:23

Zdravím všechny

mám problém se kterým mi ještě nikdo nedokázal poradit. Tak se obracím na Vás, kteří tomu opravdu rozumíte.
Když něco stahuju třeba v raru, tak se mi při rozbalování ukáže chyba CRC nebo špatné heslo atd. pak se mi to ale podaří stáhnout úplně v klidu a rozbalit ale při instalaci třeba na v půlce mi to napíše že je chyba v nějakým souboru a buď Ignore, Retry nebo Cancel. Zajímavější ovšem je, že při druhé instalaci mi ta chyba vyskočí třeba hned po začátku nebo úplně na konci. Už jsem zformátoval disk a znovu nainstalil Wokna :-) ale pořád nic. Už si s tím vážně nevím rady a tak se obracím na Vás. Předem děkuji za pomoc.

Reklama
paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod paul27 » 18 lis 2007 11:26

Kvůli namožnosti nainstalovat program přeinstalovávat Windows? :o To snad ne.

Instaluješ z účtu správce pc? Seš si jistej, že program není poškozený (pak by si za to nemohl - zkus třeba stáhnout jinde).

Ejchuchu
nováček
Stav:

Příspěvekod Ejchuchu » 18 lis 2007 11:32

no právě ono mi to dělá u věcí, který ostatním normálně stáhnout a nainstalovat jdou. Například verzí NFS Pro Street jsem stáhnul už 5 a všude stejný problém. A nejen u toho. Takže buď mi to napíše něco takovýho Nesouhlasí CRC komprimovaných dat díl archivu je poškozen a při tom ostatní to stahujou o sto šet a nebo až při instalaci :cry:

Ejchuchu
nováček
Stav:

Příspěvekod Ejchuchu » 18 lis 2007 11:40

tady kolega s tím má stejný problém

http://www1.warforum.cz/viewtopic.php?t=621440

Mam problem s instalaci skoro všech her...a k tomu ještě problem s extrahací vseho co ma vic částí....
Když instaluji napr. ProStreet tak mi to napise chybu souboru *.cab (pokazde v nejakem jinem)....a to same to dela i u dalších her (skoro u všech).
Dále mám problém s extrahací her....pokaždé mi to napíše chybu CRC (ale pokaždé v jiném archivu...) Tohle mi to driv nedelalo...pls poradte!

Tohle mi to vyhazuju u instalace kazde hry:
Image
Přílohy
novrastrovobrzekwc1.png

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 lis 2007 11:47

Řekl bych, že buď stáhneš soubor s chybou, nebo je poškozený RAR, případně máš chyby na disku. Rar můžeš zkusit odinstalovat a nainstalovat si třeba novější verzi. Disk zkontroluj přímo kontrolou disku ve Winech, nebo si stáhni na to prográmek ze stránek výrobce disku. Jinak stahování z pochybných zdrojů takto často končí, někdy jsou ke stáhnutí soubory asi i úmyslně poškozeny. Co se týče instalace her - tak může být poškozené medium, nebo znečištěná, či poškozená mechanika.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Ejchuchu
nováček
Stav:

Příspěvekod Ejchuchu » 18 lis 2007 11:53

No a v tom je ten problém, kdyby byly soubory poškozený, tak by to určitě sotatním taky nešlo, že? Navíc by se mi při instalaci všeho neukazovala chyba pořád někde jinde. Disk jsem kontroloval a je v pořádku, je to vážně záhada.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 lis 2007 13:10

K chybě může dojít i při stahování. Též se mi stane, že stažený soubor má chybu a stahuji znova a nebo hledám jiný zdroj. Změnu programu RAR jsi zkoušel? Zkus si okopírovat program v Raru od kámoše, který on stáhl a rozbalil i v pořádku instaloval, pokud bude opět hlásit chybu, je problém na Tvém PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 lis 2007 13:15

K chybě může dojít i při stahování. Též se mi stane, že stažený soubor má chybu a stahuji znova a nebo hledám jiný zdroj. Změnu programu RAR jsi zkoušel?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
    od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    2446
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    05 črc 2024 18:52
  • BSOD po instalaci 24H2 Windows 11
    od AngelikaB » 24 bře 2025 18:53 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    8
    7812
    od kellne Zobrazit poslední příspěvek
    02 kvě 2025 20:59
  • Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
    od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8...
    7
    3968
    od MonikaVavrova Zobrazit poslední příspěvek
    11 dub 2025 11:07
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4111
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3442
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”