Výroba DPS fotocestou - cesty zmizí

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Nut
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Výroba DPS fotocestou - cesty zmizí

Příspěvekod Nut » 17 lis 2014 16:11

Potřeboval bych poradit s výrobou DPS přes fotocestu. Přečetl jsem mnoho návodu,mám všechny věci,ale nedaří se mi to udělat. Očistím DPS - Nanesu Positiv 20 (zkusil jsem malou i silnou vrstvu) - 20 min schnutí na topení-20min pod fénem (na obaluje je 70°C) - dám to pod UV světlo (krabička na nehty) 9W žárovky, zkusil jsem 7-20 min (dal jsem místo schematu kus železa,abych zkusil jestli to neprosvíta) - počkal 10 min - dal jsem to vyvojky- poprvé na 20 sec (vše zmizelo) tedka 5 sec a něco tam zůstalo,ale rozteklé a některé časti uplně zmizeli a jiné zůstaly (roztok mám 0,5L / 7g) - dál jsem nepokračoval,jelikož by se mi to odleptalo celé.
Tohle byl můj 10 pokus :(

Předpokladám,že tady má hodně lidi Elektrotechnickou,tak snad poradíte,předem díky.
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Výroba DPS fotocestou - cesty zmizí

Příspěvekod guest » 17 lis 2014 16:22

To děláš jenom jednu desku nebo jich bude více? Kdysi když kámoš začínal s dílnou, tak pro nás touto cestou zase dělal DPS jiný kamarád. Bylo to celkem problematické a nákladné. Spoje se často nedařily a jenom občas vypadaly profesionálně.

Osobně bych tedy použil FeCl3.

Nut
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Výroba DPS fotocestou - cesty zmizí

Příspěvekod Nut » 17 lis 2014 17:14

Dělám to jako projekt do školy a budu to používat co to dá. Jen mně zajímá,kde dělám chybu :( Co píšou na nete,tak se to skoro vždy povede.
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”