Youtube Money

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Špekyx
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Youtube Money

Příspěvekod Špekyx » 27 bře 2015 22:37

Ahoj, než začnete psát že to sem nepatří, tak si přečtěte co je to za kategorii slepouni jo? Takže no jak bych začal, před asi 2 měsíci nebo před měsícem jsem zpenžil na youtube svá videa, a teď tam mám momentálně skoro 12kč, řekl jsem tátovi že bych si mohl takhle třeba za rok něco málo vydělat ale on mi hned vynadal že mi to hacknou a že to jsou podvodníci (old generace no -_-). I brácha má stejný názor. Jak mu mám dokázat že si tím můžu něco málo vydělat? děkuji za rady

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Youtube Money

Příspěvekod faraon » 28 bře 2015 06:53

No, možná tě to překvapí, ale ta "old generace" má zkušenosti a vědomosti které ty prostě ještě nemůžeš mít, prcku. Takže se nediv jejich názoru. Už tam máš dvanáct kaček, do léta si možná vyděláš na zmrzlinu. Jestli do té doby nepodraží. A až ti to hodí milion, tak jim dokážeš že jsi měl pravdu, ale dřív ne.
To by ses také mohl ptát jak jim dokázat, že si jednou koupíš Micro$oft :lol:
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Špekyx
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Špekyx » 28 bře 2015 12:10

Old generace je blbá, žije furt v režimu komunismu, s něčím takovým nemá zkušenosti, a fronty kvůli slevám v kauflandu pročekají třeba klidně půlku života :D

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 28 bře 2015 12:36

Soekyx: Souhlasim:-).Když si to zabezpecis, nikdo ti to nehackne. Já též nechápu ten strach lidi. Kolegyně nemá aktivovane ani inet bankovnictvi.

Řekni tatkovi, brachu ignoruj, ze vám spis někdo vykrade barák, než tohle, a i kdyby, ukrást z účtu par stovek, zadna tragedie.
Ještě dotaz, potřebuješ k tomu rodiče?

Špekyx
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Špekyx » 28 bře 2015 14:03

Ano, jak bych mohl potom až budu chtít udělat převod? (nemám kreditku, prostě nic)

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 28 bře 2015 14:47

To je pak těžké. Jen mě mrzí, že rodiče blokují synovu chuť něco dělat:-/. Prostě si o tom budeš muset s rodiči promluvit

jerabina
člen Security týmu
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod jerabina » 28 bře 2015 17:24

Ahoj, tvůj problém by mohla vyřešit "Blesk peněženka", víc se toho můžeš dozvědět ZDE.
Jen tak ve zkratce, koupíš si jí v trafice za 125Kč a můžeš jí používat jako normální bankovní účet, můžeš si tam dobíjet peníze, nechat si je tam posílat(číslo účtu je číslo té kreditní karty..) a normálně z ní platit. Ovšem musíš brát v úvahu, aby tě její pořízení nestálo víc, než na youtube vyděláš za 10 let :-)

PS: ta "stará generace" má někdy "blbé, zastaralé názory", ale zase musíš brát, že už něco zažili a peníze pro ně jsou něco, co si odpracují(a ne dostanou..) a pak je celkem pochopitelné, že o ně nechtějí přijít a mají strach ;)
Naposledy upravil(a) jerabina dne 28 bře 2015 22:54, celkem upraveno 1 x.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod

Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 28 bře 2015 20:36

dvorakj píše:Já též nechápu ten strach lidi. Kolegyně nemá aktivovane ani inet bankovnictvi.

Kolegyně má zřejmě rozum nebo lepší informace než ty ;)

Na jedné předváděčce jsem byl svědkem toho, jak vyučený pekař s notebookem z vetešnictví na počkání odposlechl hesla osmadvaceti lidem ze třiceti přítomných. Neměl žádné počítačové vzdělání, naučil se to sám za půl roku, jen z toho co našel na netu...

Špekyx píše:Old generace je blbá, žije furt v režimu komunismu, s něčím takovým nemá zkušenosti, a fronty kvůli slevám v kauflandu pročekají třeba klidně půlku života :D

Zato ty máš zkušeností hromadu, jenomže nemáš ani vlastní účet :lol:

Ten výše zmíněný pekař byl možná o pár let starší než tvůj otec, a řekl bych že tolik zkušeností co měl on ty nebudeš mít ani v důchodu.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”