Čus borci,mám feldu 1.řady bez mlhovek.Chtěl bych si je tam teda dodělat tak jsem se chtěl optat co všechno je k tomu potřeba?
Vím:obě světla,spínač mlhovek,rámečky no a teďka je kámen úrazu páč jsem přesvědčen,že bude potřeba natáhnout i komplet kabeláž,protože místo čudlu na palubovce mám jen černý nic.
No a myslím,že eště aj budu potřebovat pojistku a relé.No ale chtěl bych to zapojit tak aby svítili nezávisle na hlavních světlách páč mlhovky sériově ve feldě svítí jen když máš zaplé světla.
Díky za radu.
Felicia-montáž mlhovek Vyřešeno
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Felicia-montáž mlhovek
Kabelaz, pojistku, rele.
To, ze sviti jen spolu se svetly je spravne, legislativa to ani jinak neumoznuje
To, ze sviti jen spolu se svetly je spravne, legislativa to ani jinak neumoznuje
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No dobře já chápu,že se nesmí (nemělo by se) svítit mlhovkama,ale chci ty světla zapojit aby svítili nezávisle na hlavních.
No a ještě jsem přemýšlel,že bych si nechal domontovat denní svícení.
No a ještě jsem přemýšlel,že bych si nechal domontovat denní svícení.
Před časem jsem montoval diodové mlhovky, které měly denní svícení zabudované v sobě. Výrobce si nepamatuji, zkus se porozhlédnout. A hlavně ať mají atest, jinak můžeš slíznout pěknou pokutu přímo na silnici.
Pokud budou mlhovky svítit nezávisle na hlavních světlometech, můžeš tvrdě narazit nejenom u STK. Některá auta je můžou rozsvítit pouze s potkávacími světly, některá už s obrysovými, záleží odkud jsou přitažená. Česká vyhláška o způsobilosti vozidel k provozu na pozemních komunikacích ale hovoří jasně!
Pokud budou mlhovky svítit nezávisle na hlavních světlometech, můžeš tvrdě narazit nejenom u STK. Některá auta je můžou rozsvítit pouze s potkávacími světly, některá už s obrysovými, záleží odkud jsou přitažená. Česká vyhláška o způsobilosti vozidel k provozu na pozemních komunikacích ale hovoří jasně!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To, co zmiňoval faraon hledej pod pojmem "DRL/FOG"
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Týjo,tak to je dělo.To jsem ani nevěděl,že něco takového existuje.Mazané.
No a bude to pasovat na můj bourák nebo se to može montovat jen na ty nové kraksny?
No a bude to pasovat na můj bourák nebo se to može montovat jen na ty nové kraksny?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je to univerzalni. Jen ta cena moc neodpovida koncovemu autu 

-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jak jako cena?Je sice pravda,že někdo tento výrobek prodává za 11500,ale dá se sehnat i za 2500 např v autokelly co jsem se tak díval.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Porad je to ale skoro 20% ceny feldy 

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Coz je vic jak dvojnasobek obycejnych DRL
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
A jsou vůbec potřeba přední mlhovky?
Odesláno z mého HTC Desire 500
Odesláno z mého HTC Desire 500
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Felicia-montáž mlhovek Vyřešeno
No tak už je denní svícení s mlhovkama namontované.Jinak přední mlhovky potřeba nejsou,ale chtěl jsem mít ještě další světla než jen základní.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”