Jak tohle vytisknout nebo to lze to dát do PDF ? Vyřešeno
Jak tohle vytisknout nebo to lze to dát do PDF ? Vyřešeno
Ahoj . Potřebuji mít tohle vytisknuté . Ale je problém ten že je to škaredě udělané . Když vyfotím a dám si to v malování . Tak ten obraz není cely . A když to okopíruju a udělám jako nový PDF pujde to ? . Nebo jak na to ? 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak tohle vytisknout nebo to lze to dát do PDF ?
Cohle?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Můj kmen trochu nerozumět tvá řeč, ale pokud podstatou dotazu je možnost vytisknutí stránky, tak snad všechny internetové prohlížeče (konkrétně Chrom neznám, ale nemyslím si, že by to měl mít jinak) mají v menu položku Tisk. Jestli máš tiskárnu, vyjede ti na tiskárně celá stránka bez ohledu na to, že se "nevejde" na obrazovku, jestli tiskárnu nemáš, stáhni a nainstaluj si např. PDF Creator. Ten ti v systému vytvoří virtuální tiskárnu, která z menu Tisk převede stránku do PDF.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Omlouvám se za chybné psaní nebo, že mi nerozumíte . Tak tiskárnu mám . Ale vytiskne to tak blbě z toho CHROME . Takže jedina udělat to v PDF .. Protože chci to mít alespoň úhledněji . Než jak by mi to vytisklo .
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”