Překlad z angličtiny(vyřešeno) Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Překlad z angličtiny(vyřešeno)  Vyřešeno

Příspěvekod jaro3 » 16 led 2008 16:25

Tak nevím , jestli mi to někdo nesmaže,nepatří to sem, ale nevím na koho se obrátit, ale dcera by potřebovala do školy něco přeložit, a tady je dost dobrých angličtinářů:

After Denmark,the UK and California,the fourth theme park of this special type was opened in the southern part of our unknow country in 2002.A total of 50 milion special bricks were put together to form different models of animals,famous persons,technical wonders,and models of many towns and landscapes to the scale of 1:20.

No a takhle jsem to přeložil já(lama):

Po Dánsku, Velké Británii a Kalifornii, čtvrtá téma ,myšlenka parku(chráněné oblasti) těchto speciální typů byl otevřen v jižním součásti našich neznámých zemích v roce 2002.Součet 50 milionů speciálních cihel(kostek) byly dány dohromady způsoby modelů zvířat,slavných osob, technických zázraků a modelů mnohých měst a krajin v měřítku 1:20.

Nedává mi to smysl.Moc díky!!
Naposledy upravil(a) jaro3 dne 16 led 2008 16:40, celkem upraveno 1 x.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 16 led 2008 16:31

Po Dánsku, UK a Kalifornii, čtvrtý zábavní park tohoto zvláštního (netradičního) typu byl otevřený v jižní části naší neznáme země v roce 2002. A celkem z 50 miliónů speciálních cihel (kostek) byly poskládány různé modely zvířat,slavné osoby,technické zázraky, a modely mnoha měst a krajin v měřítku 1:20.

takže asi tak nějak
Naposledy upravil(a) memphisto dne 16 led 2008 16:34, celkem upraveno 2 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 16 led 2008 16:32

nejak jsem to moc necet, ale hodil jsem to do pc translatora, a toto mi vyhodil. nekontroval jsem to, nic... proste tu mas, co by s tim udelal on... treba ti to pomuze:

Po Dánsku, UK a Kalifornie, čtvrtý zábavní park tohoto zvláštního typu byl otevřený v jižní části naší nevědoucí země v roce 2002.A úhrn z 50 tisíciny palců speciálních cihel byly dané dohromady tvoří různé modely zvířat,slavné osoby,technická podivení,a modely mnoha měst a krajin k stupnici z 1:20.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 16 led 2008 16:35

Jé, díky moc!!!!
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 16 led 2008 16:37

není zač.

to Simon P40: translátora musíš používat jen na hrubý překlad a pak se musíš stejně mrknout na na text a dopřekládat si to sám,protože tam naháže první význam, co mu padne a přitom spousta slov má několik významů

//EDIT dej ještě před název topicu takovou tu modrou fajku, aby to bylo jako vyřešeno správně :wink:
Naposledy upravil(a) memphisto dne 16 led 2008 16:41, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 16 led 2008 16:41

viz.:
Kdysi dávno jsem tu napsal píše:hodil jsem to do pc translatora, a toto mi vyhodil. nekontroval jsem to, nic... proste tu mas, co by s tim udelal on

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 16 led 2008 16:44

to jsem si četl :wink: translator se na překlad textů nehodí. spíše jen na hrubý odhat o co jde. neskloňuje a nevybírá si podle výzmanu, co by se tam hodil. naseká to jako šicí stroj a je mu jedno co vyplivne. jako slovník je ale dobrý :wink:

//EDIT k tomu translatorovi je to jen doplněk, žádná provokace

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 16 led 2008 16:46

njn. chnapu. jenom, ze jsem tam neco v tom smyslu psal, ale urcite se to nekomu bude hodit...

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 16 led 2008 16:46

njn. chnapu. jenom, ze jsem tam neco v tom smyslu psal, ale urcite se to nekomu bude hodit...

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”