Monitor - mimo rozsah analogu - Vyřešeno Vyřešeno
Monitor - mimo rozsah analogu - Vyřešeno Vyřešeno
Mám problé, dcera se mi ve chvilce nepozornosti proklikala nejspíše to nastavení zobrazení plochy a teď mi LCD monitor hlásí mimo rozsah analogu.. vyzkoušela sem zmáčknout snad všechno, ale nemůžu se vrátit k původnímu nastavení. Existuje nějaká klávesová zkratka, jak to vrátit? Protože teď netuším, co s tím a nezobrazuje se mi nic krom té hlášky out of range 

Naposledy upravil(a) Lucka13 dne 19 dub 2008 12:08, celkem upraveno 1 x.
Re: Problém s monitorem
Můžeš zkusit resetovat nastavení monitoru tlačítkem k tomu určeným (na monitoru) ale to asi nepomůže, pak jedině zkusit nouzový režim což ale asi taky nepomůže.....no a pak nejlepší bude když si na netu najdeš "co mačkat" tím myslím nastavit to "po slepu" přes klávesnici.......nic jiného mě nenapdá ale možná ti někdo poradí nějakej "fígl".....já ho ale fakt neznám.....
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Re: Problém s monitorem
Zeppelin píše:Můžeš zkusit resetovat nastavení monitoru tlačítkem k tomu určeným (na monitoru) ale to asi nepomůže, pak jedině zkusit nouzový režim což ale asi taky nepomůže.....no a pak nejlepší bude když si na netu najdeš "co mačkat" tím myslím nastavit to "po slepu" přes klávesnici.......nic jiného mě nenapdá ale možná ti někdo poradí nějakej "fígl".....já ho ale fakt neznám.....
Děkuji, pomohlo nastaveni VGA režimu, teď už se zdá všechno v pořádku

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6303
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 21:16
-
-
- 13
- 10955
-
od JuRas