Nelze se přihlásit k Windows Update

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Odpovědět
hlvitek
nováček

Nelze se přihlásit k Windows Update

Příspěvek od hlvitek »

Nejde se přihlásit a provést aktualizaci PC- Windows Update
Když chci aktualizovat system Windows xp Home a postupuji takto : Start-Nápověda a odborná pomoc-Aktualizace Pc
Windows Update,,,,,pc se nepřipojí na požadovaný server..
-vyskytl se mi tento problém,po vyčištění Pc,kde je system Windows Xp- Home.Windows- je registrován- ,když dám ověření pravosti oznámí, že je vše ok.Nevím zdali se při čištění nestahlo- něco co nemnělo.
Aktualizace se prostě- nestahují automaticky, i když je nastaveno stahovat automaticky.Neví- někdo náhodou,kde je chyba..?? Dík
Naposledy upravil(a) hlvitek dne 24 dub 2008 12:56, celkem upraveno 1 x.
CrasherKill
Level 5
Level 5

Re: Co s tim

Příspěvek od CrasherKill »

Prosím změň název tvého příspěvku.Bude to přehlednější a určitě ti někdo poradí :wink:
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
jaro3
člen Security týmu

Re: Co s tim

Příspěvek od jaro3 »

Podívej se sem, měl by se Ti s aktualizace nainstalovat i Windows update:
http://www.microsoft.com/downloads/rend ... teservices
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
hlvitek
nováček

Re: Nelze se přihlásit k Windows Update

Příspěvek od hlvitek »

hlvitek píše:Nejde se přihlásit a provést aktualizaci PC- Windows Update
Když chci aktualizovat system Windows xp Home a postupuji takto : Start-Nápověda a odborná pomoc-Aktualizace Pc
Windows Update,,,,,pc se nepřipojí na požadovaný server..
-vyskytl se mi tento problém,po vyčištění Pc,kde je system Windows Xp- Home.Windows- je registrován- ,když dám ověření pravosti oznámí, že je vše ok.Nevím zdali se při čištění nestahlo- něco co nemnělo.
Aktualizace se prostě- nestahují automaticky, i když je nastaveno stahovat automaticky.Neví- někdo náhodou,kde je chyba..?? Dík

,,,,,,jo je to vyřešeno,,,,náš koumák studak..mne dobehl...on je totiz zakázal na kartě zabezpečení...
dle jeho názoru..nic dobrého pro Pc
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“