z PDF potisk na tričko??

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

mike54
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

z PDF potisk na tričko??

Příspěvekod mike54 » 03 kvě 2008 22:07

tady na tomhle foru skupiny Infected Mushroom http://infected.co.il/New_Phorum/read.php?1,304170 kdosi poslal Logo skupiny v PDF souboru a píše že si tak můžeme udělat posisk na tričko...Já sem ale nepochopil jak toho docílit? Stačí donést ten PDF soubor k fotákovi kterej poskytuje služby potisky trička?
poslal k tomu i readme soubor
I made this logo using Adobe Illustrator, this is apdf version, so you can import this image file and make it as big as you want, using image editing programs such as Adobe Phosohop CS 3 or Illustrator.

I have no idea of who is the one who made the original logo, this version I did is just for personal use like making a T-Shirt or something else you wanna do.

Enjoy it :)

moje angličtina není moc dokonalá,máte nějaký nápad jak dát to logo na triko ?

Reklama
actionboy
Level 4
Level 4
Stav:

Re: z PDF potisk na tričko??

Příspěvekod actionboy » 03 kvě 2008 22:26

Já myslim že mu jen pošleš ten obrazek s tim že si vybereš trika a on ti to udělá :smile:
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 04 kvě 2008 09:14

Kamarád se před let zabýval potiskem triček. Jeho postup byl takový, že na zažehlovací fólii přenesl v kopírce obrázek a fólii pak zažehlil na triko.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 04 kvě 2008 09:27

actionboy: tak to spíš určitě ne. :smile:

mike54: píše, že to můžeš zeditovat ve Fotošopu nebo Ilustrátoru, zvětšit/zmenšit dle libosti (bude to vektorová grafika) a prdnout třeba na triko. Firem, co dělají potisk triček je spousta, stačí tam zavolat a zeptat se jich, v jakým formátu obrázek akceptují.

karlos: k narozkám jsem minulej rok dostal krásné červené tričko s velkým portrétem Evy a Vaška, dělané stejným nažehlovacím postupem (z JPG). Po dni nošení se Vašek začal odlepovat, po vyprání odlepila se i Eva. Byl jsem smuten, ale reklamaci mi uznali s tím, že to tak prostě je, že se s tím počítá. :smile:

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 04 kvě 2008 13:28

Tak to asi udělali poněkud nekvalitně. Mě od "doktůrka" triko vydrželo hodně praní.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”