poškrábaný displej
poškrábaný displej
mám notebook Asus M51Sn a mám trošku škráblý displej,... jde se škrábance nějak zbavit? protože pochybuji, že by mi byla uznaná reklamace,... nebo existuje něco jako výměna displeje??? děkuji za odpověd,...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: poškrábaný displej
Na poškrabany sklíčko hodinek jsme kdysi používali zubní pastu bo obsahuje jemné abrazivum. Ovšem zásah pouze na vlastní nebezpečí a při vypnutém PC.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Displej se dá vyměnit . Pošli sem fotku toho poškrábaného disp.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No jestli tam ten škrábanec byl, když už sis ho kupoval, tak je škoda, že sis ho nevšiml už v obchodě, mohl si to reklamovat hned, ale jestli ho nemáš nějak dlouho (pár dní), tak bych to zkusil.. jestli se/sis ho tam udělal až během užívání, tak to asi na reklamaci není..
Everybody lies so don't trust anyone. :)
škrábanec tam nebyl od začátku, všimnul jsem si ho poté, co jsem čistil displej tím hadříkem od asusu,..
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Záleží na míře poškození, ale na lehčí škrábance na mobilu mi pomohla měkká guma. Hlavně netlač a buď trpělivý. Taktéž na vlastní nebezpečí. 

no právě, aby to pak nebylo ještě horší, což? škrábanec je to tak 2 cm dlouhý, lineární (netuším jak se tam něco takhle pravidelnýho mohlo dostat),... a nevíte náhodou o nějakém místě kde by se dal případně displej vyměnit? samozřejmě za peníze?
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak zkusil bych to asi u prodejce, kde si ten notebook kupoval. Měl by ti pomoct, asi ho pošle někam do servisu :)
to budu muset stejně, nefunguje mi čtečka pamětovek,... takže myslíš když jim ho tam pošlu a řeknu, že mi nefajčí čtečka aby ji vyměnili, a zároven aby vyměnili poškrábaný displej (který by mi teda neuznali do záruky, ale že bych si za tu výměnu zaplatil) tak by to šlo?
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Určitě by mohlo. Zkus tam zajít, domluvit se s ním a uvidíš, co ti řekne.
oki, děkuji ti moc za pomoc. Kupoval jsem to přes internet, tak jsem napsal přímo na online podporu firmy Asus, a problém jsem jim vysvětlil tam, tak uvidím jak to dopadne,... ještě jednou díky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HDMI dotykový displej pro raspberry.
od BigSandy » 01 led 2025 10:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 13
- 5490
-
od mmmartin