Problém softw.nebo hardw.nevím stále restarty pc. Vyřešeno
Problém softw.nebo hardw.nevím stále restarty pc. Vyřešeno
Ahoj lidi pokouším se už 2 den odstranit problém se svým PC zatím mě nikde neporadily aby byl vidět alespon malý výsledek.Takže k problému .Zničeho nic (teda nevím jestli z ničeho nic nebyl jsem na pc 2 dny pak nastali ty problémy ,chodí tady děti)prostě se mě restartuje PC pokud jsem stihnul postřehnout co je napsané na obrazovce při skolabování tak by to mělo být asi toto ,IRQL_NOT_LESS_OR EQUALL ale berte to z rezervou nejsem si jist na stopro .Zkusil jsem vrátit PC přes zálohu acronisem asi o 2 měsíce zpátky ale nepomohlo to .Pomohlo jen to že ted se mě pc nezrestartuje třeba hned po startu kdy strašně dlouho čekalo na načtení Správce zvuku realtek,ikona něho naskočila do lišty a pak to spadlo.Tohle to ustalo po vrácení zalohy acronisem.Dokonce pc nabíhá mnohem rychlejí musel jsem ale zrušit firewail,pokud jsem spustil instalačku Armor free po chvíli při načítání systému branou tak opět pc spadlo.Taky jsem zkusil aplikovat Combofix včera pc spadlo při načítání Combofixem při Completed Satage 25 dneska až u 35 tak jsem z toho jelen.Abych nezůstal bez brány chtěl jsem se podívat jestli jede alespon od Windows vím že to není dobré řešení ale jen dočasně,jaké byl moje překvapení když jsem v nastavení zabezpečení četl že brána COMODO JE ZAPNUTA A FUNGUJE comodo jsem odebral před několika měsíci ,dokonce na radu v nouzovém režimmu a tak jsem v koncích a nevím co s tím,podotýkám že na viry to mám kontrolované a prý tam nic není ,ale abych se přiznal bych bych radějí kdyby to bylo tím toho se dá alespon nějak oběvit než když blbne hardw.a nevím co s tím.Pokud na to někdo juknete a víte co s tím budu rád za odpověd.dík ahoj.
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/
file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm
Re: Problém softw.nebo hardw.nevím stále restarty pc.
Zkusil jsem spustit everest nic moc tomu nerozumím ale dal jsem test stability při prvním pokusu mě pc spadlo hned při druhém asi za 15 min. 

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš možnost zkusit jiný zdroj, tak to zkus. Poslední dobou (díky okolním teplotám) je toto dost možná varianta.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Testoval jsi paměť? Sáhni si v bedně na chladiče, zda na nich udržíš prst a mrkni zda se točí ventilátory a PC (hlavně chladiče a ventilátory) je bez prachu. Udělej kontrolu disku se systémem s případnou opravou chyb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
VYŘEŠENO
Jasně,odešel zdroj a hlavní hardisk pc opravna to dala dopořádku ,má chyba že jsem neuvedl jaky problem to byl. ,sory.Sice menší problémy jsou ale jiného charakteru o těch píšu jinde a netýkají se restartu.Tento problém je vyřešen .
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2211
-