a mám po televizi ..

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Odpovědět
aldik
Level 3
Level 3

a mám po televizi ..

Příspěvek od aldik »

tak sem si chtěl pustit jako každý večer telku .. zapnu jí .a nějak divně vrněla .. anténou to neníí .. ani nově připojeným wi-fi usb adapterem v kompu ať se mi tady zbytečně z nowého wi-fi routeru nemotá kabel .. ale to by už blblo o pár dní dřív jelikož wi-fi už tu pár dní mám :wink:

.. a eště k tomu děsně smrděla ..

takže teď bych potřebowal tipy na opravdu FUNKČNÍ stránky kde se dají on-line shlédnou čt1, čt2, nova, prima .. pokud vůbec nějaký takový web existuje :smile:

P.S. zatím si nebudu kupowat nic.. ale co byste si koupili vy? ..novou televizi nebo tv kartu do počítače? (a je lepší tv karta do počítače co se strká dovniř nebo ta přes USB?) :wink:
Nodon
Level 3.5
Level 3.5
Kontaktovat uživatele:

Re: a mám po televizi ..

Příspěvek od Nodon »

Pokud mas velky monitor kup si nejakou kvalitni kartu jinak strka se dovnitr zadna veda a daj k tomu aji ovladac vetsinou.Jinak byl tu topic o online TV myslim http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=45&t=28329&st=0&sk=t&sd=a&hilit=online+televize tady.
Lukas-Peca
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas-Peca »

Ona televize se dá i opravit...
Firefox rulezzz!
aldik
Level 3
Level 3

Příspěvek od aldik »

Lukas-Peca píše:Ona televize se dá i opravit...

já wím .. ale on je to už starší kousek který už má odsloužené svoje roky tak to bude lepší a levnější koupit novou :wink:
zao
Level 6.5
Level 6.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zao »

pokud bydlíš z rodiči vzal bych tv kartu protože předpokládá že rodiče tv mají a pokud bydlíš sám šel bych do tv
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

To téma (internetové televize) tu existuje a od "X" je tam play list pro VLC PLayer
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Pepas87
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepas87 »

play list tam je, ale českou televizi to stejně moc nechytá
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Prosím tě v příloze je tabulka excelu s odkazy tohle mi funguje ve firefoxu Mám nainstalovaný Microsoft Windows Media player Firefox Plugin.
Přílohy
TV.xls
(26.5 KiB) Staženo 26 x
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“