viz článek TADY
V Číně je závislost na internetu nemocí
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
- memphisto
- Guru Level 13

Re: V Číně je závislost na internetu nemocí
a nejen v Číně .....
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Je mi skoro přes dvacet a teprv teď zjistím že jsem číňan..... to je úroveň 
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Mno nečet sem to ale mám následující radu:
Nech si vypnout elektriku přestěhuj se do jeskyně nech technické vymoženosti doma. Staň se závislým na své vlastní práci. Nyní mi ale prozraďte jestli pak bude 100% čech (tedy nezávislý na vymoženostech) nebo jestli v "Chocholouškově" budou mít další přírůstek.
Takže definujte jednoznačně zdali je nemoc jeden nebo druhý extrém nebo zdali se jedná o výplod znuděné části populace.
Nech si vypnout elektriku přestěhuj se do jeskyně nech technické vymoženosti doma. Staň se závislým na své vlastní práci. Nyní mi ale prozraďte jestli pak bude 100% čech (tedy nezávislý na vymoženostech) nebo jestli v "Chocholouškově" budou mít další přírůstek.
Takže definujte jednoznačně zdali je nemoc jeden nebo druhý extrém nebo zdali se jedná o výplod znuděné části populace.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- memphisto
- Guru Level 13

oba dva extrémy jsou nemoc. stejně jako ultralevice a ultrapravice.mnohé "podložené vědecké" výzkumy mi příjdou jako zbytečné a naprosto nevypovídající o skutečnosti.jen se prostě banda inženýrů a dalších vědců nudí a chce zviditelnit a noviny z toho udělají obrovskou bublinu a té pak lidi v dnešní mediální masáži podléhají. nemoc je, když všechny tyhle výzkumy a další zprávy hltáš i s navijákem a nenecháš si nad tím alespoň malý nadhled.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Myslím, že se zase vrátím k tématu "Kritické myšlení"
Kritické myšlení je jedinou zárukou, která nás chrání, před podvody, klamy, pověrami a mylným chápáním jak sebe samých, tak světa kolem nás.
Píši o tom všude na stránkách (SkalWebSite) a vždy, když se něco děje se k definici vracím. Odkaz jsem s obtížemi našel je t a d y.
Kritické myšlení je jedinou zárukou, která nás chrání, před podvody, klamy, pověrami a mylným chápáním jak sebe samých, tak světa kolem nás.
Píši o tom všude na stránkách (SkalWebSite) a vždy, když se něco děje se k definici vracím. Odkaz jsem s obtížemi našel je t a d y.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Podle lékařů dokáží již léčit kde co, ale na lidskou blbost jsou a budou ještě dlouho krátcí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jestli vyléčené osoby ze závislosti na Netu musí doživotně abstinovat od Netu (jako alkoholici), tak to mají blbé
Když tak o tom přemýšlím, jsem závislý na vzduchu a moc dlouho bez něj nevydržím. Mám se léčit?