Obnova smazaných dat Vyřešeno
Obnova smazaných dat
Dobrý večer. Podařilo se mi smazat složku, ve které byly dokumenty s příponou .pdf, .jpg, .bmp, .doc. Pomocí programu Recuva jsem je obnovil do nové složky, ale nejdou otevřít. Foxit Reader hlásí: format error: not a PDF or corrupted. Zoner hlásí: Formát není podporován, nebo je poškozen. Dá se s tím ještě něco dělat? Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Obnova smazaných dat
pokud obnovuješ data, tak je musíš obnovit na jiný disk než byly původně, jinak to nepůjde. mě se na obnovu nejvíc osvědčilo R-Studio,ale není free
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Obnovoval jsem data na jiný disk, vypadá to, že data jsou pryč.Děkuji za odpověď.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
vyzkoušej to R-Studio.mělo by fungovat 30 dní jako trial
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Re: Obnova smazaných dat Vyřešeno
Tak se nepovedlo, mám poučení pro příště. Děkuji za ochotu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3180