Vlastníme tento satelitní příjmač a sledujeme programy z Astry 19.2.
Pořídili jsme dual konvertor (original Mascom) s tím, že budeme sledovat zároveň i české programy z paketu Skylink z družice Astra 23.5.
Konvertor jsme vyměnili, zapojili dle návodu na internetu, ale na příjmači se nám nedaří rozchodit obě dvě družice zároveň.Buď jde jedna nebo druhá.
Hledal jsem na internetu i nějaké návody na instalaci a nastavení dvou družic, ale zatím jsem neuspěl.
Našel jsem, že se musí u každé družice nastavit přepínač DiSEqC na A nebo B, ale ani to nepomohlo.
Vůbec nevím, kde by mohl být problém.
Mascom MC 1100Cr a dual konvertor Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mascom MC 1100Cr a dual konvertor Vyřešeno
Tak jsem se s prosbou o radu obrátil na odborníky satelitního příjmu na Parabola.cz a zde je jedna z odpovědí, která mi pomohla a teď už příjmáme programy z obou družic :
"Všechno z mascoma vymaž,dej to do továrního nastavení,vlez do menu,v seznamu družic šipkou vpravo označ 23,5 Astra,diseqB,zpátky na ručné ladění a zadej 12525V 27500 3/4 a nastav parabolu na nej signál,spustit ladění a musí to najít čétéčka...až je budeš mít postupně naladěné všechny cs a sk programy z ostatních transpordérů tak to samé uděláš i pro 19,2 Astra1,diseqA,automat ladění FTA+radio a uložit a musí to jít!nezapoměň vymazat vše!!!"
Třeba to bude někdy pro někoho užitečné.
"Všechno z mascoma vymaž,dej to do továrního nastavení,vlez do menu,v seznamu družic šipkou vpravo označ 23,5 Astra,diseqB,zpátky na ručné ladění a zadej 12525V 27500 3/4 a nastav parabolu na nej signál,spustit ladění a musí to najít čétéčka...až je budeš mít postupně naladěné všechny cs a sk programy z ostatních transpordérů tak to samé uděláš i pro 19,2 Astra1,diseqA,automat ladění FTA+radio a uložit a musí to jít!nezapoměň vymazat vše!!!"
Třeba to bude někdy pro někoho užitečné.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Single Fan vs Dual Fan a aka case?
od AirCrew » 04 dub 2025 11:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1258
-
od AirCrew