Sekání počítače Vyřešeno
Sekání počítače Vyřešeno
Nevím, kam tento problém zařadit jestli je to problém softwaru nebo hardwaru. Při hraní her, ať už novější či starší sekneese mi počítač. Při hraní se z reproduktů ozve trrrrrrrrr a počítač nereaguje na nic jen na tvrdý restart. Prosím o radu, jak zjistit poruchu a pomoci ji vyřešit. Děkuji
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sekání počítače
Bylo by dobré napsat více informací.Třeba jakou máš sestavu,jaké hry,jestli to dělalo i dříve nebo až teď atd...
Každopádně obecné rady v těchto případech jsou tyto : Zjisti,jestli se něco nepřehřívá. Třeba v programu EVEREST-Sensory. Zkus novější ovladače ke grafice,zkontroluj paměti Memtestem popřípadě zkontroluj a defragmentuj disk-přímo ve Windows jsou na to nástroje.Pak bych zkusil vyčistit registry a vyhledat problémy programem CCleaner.
Každopádně obecné rady v těchto případech jsou tyto : Zjisti,jestli se něco nepřehřívá. Třeba v programu EVEREST-Sensory. Zkus novější ovladače ke grafice,zkontroluj paměti Memtestem popřípadě zkontroluj a defragmentuj disk-přímo ve Windows jsou na to nástroje.Pak bych zkusil vyčistit registry a vyhledat problémy programem CCleaner.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Mám AMD Athlon 64 Processor 3800+, 2x 512 MB RAM, NVIDIA GeForce 7600 GS. Počítač mám 1 rok. Šlapal v pořádku. Pokud se mi tímto způsobem seknul vyčistil jsem ho a byl v pořádku. Později se mi problém vrátil a už ani po vyčištění se problém neztratil. Dnes už se mi sekají i starší hry, které šlapaly, jak po másle. Například Call of duty 2, Counter Strike. Lepší hra, jako je třeba Cod 4 mi dříve šla v pořádku, dnes si už ani nezahraju 5 minut. Cod 2 vydrží tak 10 minut více ne. Děkuji za radu ( zkusím co jste mi poradil EVEREST-Sensory ...)
- FireTight
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak mě se tohle stávalo, když se mi přehřívala grafika... Zkus se po tom záseku kouknout do biosu, jaká je tam teplota.
xfire: firetight
xfire: firetight
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi experimentoval s ovladači ke grafické kartě, pomohlo by snad odebrání všech ovladačů a nainstalování jen jednoho,, s kterým to běhalo dobře.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3143
-
od Mety