Dobrý den,mám foták Olympus X-775 a v něm kartu XD-Picture Card 1 GB. Je tam nafoceno zhruba 80 % kapacity a náhle foták hlásí že karta není zformátovaná a nabízí formát nebo vypnutí. Když vložím kartu do pc tak mi hlásí že není naformátovaná a opět nabízí formát. Nic na ní není(podle pc i podle foto).Už se mi to jednou stalo a po formátu fungovala bez problémů asi půl roku. Tentokrát bych nerad přišel o foto co na ní jsou. Mám nějakou šanci fotky vytáhnout? A jsou tam vůbec ještě?
dik za nápady.
PC INSPECTOR™ FILE RECOVERY taky nic nevidí.
karta XD nelze přečíst,nabízí pouze formát. Vyřešeno
Re: karta XD nelze přečíst,nabízí pouze formát.
A to dáváte přímo do pc nebo do nějake čtečky karet ?
- mopik
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
integrovaná čtečka karet. systém vidí že tam je ale nabízí jen formát.
Hm.. tak to opravdu vam asi nepomuzu tohle mi delalo u diskety pred par lety nakonec sem ji musel naformatovat..
treba vam nekdo pomuze....
treba vam nekdo pomuze....
- mopik
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
díkes,já jsem v podstatě smířenej,to jen kdyby náhodou..........
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tátovi se stalo tuhle něco podobnýho. Dal ko kamarádovi policajtovi co dělá u nějakejch těch policejních "hackerů" a ten to z toho vytáh, ale bůhví co tam maj za soft.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 16GB Crucial DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
GetDataBack for
a teď jsou verze NTFS nebo FAT32 (GetDataBack for NTFS nebo GetDataBack for FAT32)
bohužel je to placený program ale zase nejlepší vytáhne vše pokud ho někde seženete - doporučuji
dokáže vytáhnout data i po naformátování disku nebo karty !
verze 3.50 pracuje i na Vista ultimate 64bit(jen na okraj)
a teď jsou verze NTFS nebo FAT32 (GetDataBack for NTFS nebo GetDataBack for FAT32)
bohužel je to placený program ale zase nejlepší vytáhne vše pokud ho někde seženete - doporučuji
dokáže vytáhnout data i po naformátování disku nebo karty !
verze 3.50 pracuje i na Vista ultimate 64bit(jen na okraj)
Vzájemná výpomoc je k nezaplacení
Mám rád svobodu slova - co je lidem nepochopitelné nesouvisí z Bohem ale s lidskou Tupostí.
Jedna rada: když to nevíš jistě - nepiš - následky mohou být nenávratné nebo neopravitelné.
Mám rád svobodu slova - co je lidem nepochopitelné nesouvisí z Bohem ale s lidskou Tupostí.
Jedna rada: když to nevíš jistě - nepiš - následky mohou být nenávratné nebo neopravitelné.
- mopik
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak bohužel (dík) policajty známé nemám. Lámu si hlavu, jestli to má na svědomí foťák nebo karta, vychází mi že karta. Co se muselo stát když to chce formát? Záruka je v háji tak by se dal zkusit přehrát soft foťáku, ale kdo ví co to udělá. Zkoušel jsem to otevírat kromě vývrtky vším co mám v pc a nic. Nevím co by to muselo být za program.
Edit: to mě už taky napadlo to naformátovat a zkusit vytáhnout,nechám to jako poslední možnost.
Edit: to mě už taky napadlo to naformátovat a zkusit vytáhnout,nechám to jako poslední možnost.
snaž se data zachránit z karty a pak formát (možná že karta je už poškozená a odchází)
Vzájemná výpomoc je k nezaplacení
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pod Linuxem by to formát nemuselo chtít a můžeš je vytáhnout a pak ve Windows naformátovat
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- mopik
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Chce to i pod Ubuntu. nechám to na ráno,zatím dík.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3836
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2024 10:34
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 2710
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 2474