Ahoj, potřeboval bych poradit pro někoho možná s triviálním problémem..
koupil jsem si dnes SET UP BOX X-SITE XS-DVBT-74S . snažím se ho zapojit, takže zapojím ho do elektriky, poté do set top boxu zapojím scart a druhý konec do televize, dále máme na střeše anténu tak její koncovku dám také do set top boxu, zapnu televizi a najede program toho set top boxu,když dám instalace a hledat programy, vubec nic ani jeden to nenajde..
muže mi někdo poradit kde jsem udělal problém nebo co dělám špatně? díky
//opraven překlep v názvu
//přesunuto ze sekce HW
//mmm
Triviální problém - Set top box Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Martimos
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Triviální problém - Set up box
Nemáš na tom set top boxu zezadu více zdířek na anténu?
// Já totiž když sem si zapojoval ten svůj, tak sem prvně tu anténu nacpal do zdířky RF IN a taky mi to nešlo.
Poté sem si všimnul zdířky ANT IN a šlo to.. 
// Já totiž když sem si zapojoval ten svůj, tak sem prvně tu anténu nacpal do zdířky RF IN a taky mi to nešlo.

Naposledy upravil(a) Martimos dne 04 srp 2009 15:17, celkem upraveno 2 x.
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Předpokládám, že Instalaci - hledání programů dáváš v menu set top boxu, nikoliv v menu televize.
V tom případě (pokud se nejedná o závadu na set top boxu) není na jeho vstupu žádný signál. Pokud anténou na střeše je individuální anténa pro UHF pásmo, může být problév ve svodu. Pokud anténou na střeše je společná televizní anténa a vstup set top boxu spojuješ s anténná zásuvkou na zdi, bude problém pravděpodobně v tom, že v STA nejsou osazeny zesilovače pro ty kanály, na kterých je vysílaný program jednotlivých multiplexů.
Na set top boxu bývá anténní vstup a anténní výstup, na kterém je rozbočený signál z antény. Na vstupu je konektor samice (zdířka), na konci kabelu od antény tedy musí být samec (kolíček).

Na set top boxu bývá anténní vstup a anténní výstup, na kterém je rozbočený signál z antény. Na vstupu je konektor samice (zdířka), na konci kabelu od antény tedy musí být samec (kolíček).
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:

díky, zkusím se vtom zorientovat a propojit dobře :-),
na střeše máme anténu která má svuj zesilovač a dole je zapojená do zásuvky, takže zté antény ze střechy jde kabel do set top boxu a v televizi je jen csart.. zezadu set top boxu mám scart, Aerial, TO tv loop out a to je vše
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Triviální problém - Set top box
tak jsem to zkusil rzné propojit ale nic..
muže mi prosím někdo říct po lopatě jak blbečkovi jak to zkusit propojit,udělal sem to podle manuálu ale asi mám něco jinak.. mám tu 2 televize takže vyzkouším na obou
mám tedy set top box a televizi, na střeše anténu se zesilovačem , takže kabel od natény koaxiál zapojit do televize nebo set top boxu? mám dále projit jen scartem s televizi nebo i kabely audio a video?
muže mi prosím někdo říct po lopatě jak blbečkovi jak to zkusit propojit,udělal sem to podle manuálu ale asi mám něco jinak.. mám tu 2 televize takže vyzkouším na obou
mám tedy set top box a televizi, na střeše anténu se zesilovačem , takže kabel od natény koaxiál zapojit do televize nebo set top boxu? mám dále projit jen scartem s televizi nebo i kabely audio a video?
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Anténu do set top boxu a set top box propojit s tv SCARTem.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
to jsem udělal ale nic to nenajde 

-
- Pohlaví:
Koukni do jakého konektoru strkáš anténu a ujisti se, že v anténě je signál.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
když anténu strčím do televize tak programy jedou,když ji strčím do set top boxu (tam nikam jinam dát nejde) tak dám menu v set top boxu, automatické ladění ale nenajde to ani tuk.. 

- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A je v místě tvého bydliště signál? Jinak by sis musel koupit jestě digitání anténu.
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2
-
- Pohlaví:
Jak píše Scary, máš tam pokrytí digit.signálem?
Z kterého vysílače bereš signál?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3486
-
od lukas222