Do jakeho rezimu PC prepnout na nocni stahovani? Vyřešeno
Do jakeho rezimu PC prepnout na nocni stahovani?
Aby byla spotreba co nejmensi?
-
- Pohlaví:
Re: Do jakeho rezimu PC prepnout na nocni stahovani?
O ničem podobném jsem neslyšel - PC buďto běží a stahuje anebo neběží a nestahuje. Upřesni trochu otázku - jakou máš představu?
- radek16
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
ja treba aby to nelo co nejmenci spotrebu vypinam monitor
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
-
- Pohlaví:
To je zřejmě také jediná možnost. 

Jojo, to delam taky
myslel jsem si, ze to lepsi nebude, ale vrtalo mi to hlavou, tak sem se zeptal
Ale notebooky si reguluji vykon komponent podle toho, jak potrebuji (aspon jsem to slysel), tak jsem si rikal, esi by to neumel i PC, kdyz potrebuje vlastne jen disk, minimum CPU a RAM a grafiku vubec, ta se vypnutim monitoru snad nevypina, ne?

Ale notebooky si reguluji vykon komponent podle toho, jak potrebuji (aspon jsem to slysel), tak jsem si rikal, esi by to neumel i PC, kdyz potrebuje vlastne jen disk, minimum CPU a RAM a grafiku vubec, ta se vypnutim monitoru snad nevypina, ne?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vypnout monitor a pokud máš u PC v BIOSU povoleny šetřící funkce, což mají už všechny novější procesory, tak se CPU automaticky podtaktuje jen na potřebnou úroveň a sníží i spotřebu. Pokud stahuješ, tak disk asi moc nepošetříš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Re: Do jakeho rezimu PC prepnout na nocni stahovani? Vyřešeno
Každé el zařízení si bere jen tolik kolik potřebuje a tedy i PC.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7717
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 18:52