Ahoj, potřebuji založil spořící účet a nevím, u koho. Vím, že vy znalosti máte a dobře poradíte.
Prosím o vaše zkušenosti, děkuji.
[OT] Jaký užíváte spořící účet?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: [OT] Jaký užíváte spořící účet?
U nikoho, protože z té almužny, co nabízí naše banky/spořitelny, nikdy pořádně nenaspoříš
Radši si ty peníze zašij do peřiny a budeš mít klid 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nespořím. Udržuji si na účtu "jistotu" kolem 50.000 a zbytek spolehlivě utrácím a užívám si s manželkou života, dokud to jde.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem chtěl dát peníze do Moravskýho peněžního ústavu jelikož to mám blízko ZDE,ale od února nepřijímá nový členy.Tak jsem volný peníze do FIA,ta má pobočku taky u mého bydliště. TADY.
Ovšem pokud by jsi chtěl více a jsi z Ostravy či Prahy nebo Ti na vzdálenosti nezáleží dal bych to SEM
Normální banky nestojí za nic.Buď záložny nebo spořitelní družstva.Je jich daleko víc ,pojištění atd.je stejné jako u bank,takže nic nebrání to tam dát.
Jinak TADYje přehled a někde už je úročení docela slušné.U těch záložen se ještě dívat jaký se dává členský vklad.Např. u FIA je to 1kč ale u Vojenské záložny je to 2000kč.Sice se to po ukončení zase vrací,ale taky jsou to nějaký peníze.A v případě moc nepříznivých okolností se to nemusí vracet celé.
PS:Ikdyž teď jak se dívám tak i některé banky mají u spořících účtů celkem dost.Já má peníze na termíňáku a tam je to s bankami horší.
Ovšem pokud by jsi chtěl více a jsi z Ostravy či Prahy nebo Ti na vzdálenosti nezáleží dal bych to SEM

Normální banky nestojí za nic.Buď záložny nebo spořitelní družstva.Je jich daleko víc ,pojištění atd.je stejné jako u bank,takže nic nebrání to tam dát.
Jinak TADYje přehled a někde už je úročení docela slušné.U těch záložen se ještě dívat jaký se dává členský vklad.Např. u FIA je to 1kč ale u Vojenské záložny je to 2000kč.Sice se to po ukončení zase vrací,ale taky jsou to nějaký peníze.A v případě moc nepříznivých okolností se to nemusí vracet celé.
PS:Ikdyž teď jak se dívám tak i některé banky mají u spořících účtů celkem dost.Já má peníze na termíňáku a tam je to s bankami horší.

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
U GE. Můžeš tam mít SÚ, i když nemáš běžný.
http://www.gemoney.cz/ge/cz/1/sporeni/n ... cet-genius
Akorát sazba je nyní 1,6 a ne 2.
http://www.gemoney.cz/ge/cz/1/sporeni/n ... cet-genius
Akorát sazba je nyní 1,6 a ne 2.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
-
- Pohlaví:
Pokud není velmi nadprůměrný plat, pak nejlepší spořící úřet je matrace. Jsou nízké úrokové služby a o bankovních poplatcích nemluvě.
Na spořícím účtu mám jen ty úroky, žádné poplatky.. Není to sice moc, ale lepší, než drátem do oka. Vybrat můžu vše kdykoli. Ale teda vyplatí se až od částky 40.000,-
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2659
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
07 pro 2024 18:09