Doporučte mi nějaké dobré knihy o PC – chci jít na VŠ.* Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

-Pauky-
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Doporučte mi nějaké dobré knihy o PC – chci jít na VŠ.*

Příspěvekod -Pauky- » 18 říj 2010 19:51

Zdravím, chtěl bych jít na vysokou školu skrz PC. Vim, že je velice dobrý začít se tomu věnovat už dřív. Chci se zeptat jestli by mi někdo nedoporučil nějakou knihu, která by mi pomohla víc rozumět PC. Či poradit téma nebo nějaký okruh na co se mám zaměřit, co budu potřebovat atd... Díky
Naposledy upravil(a) Myloš dne 18 říj 2010 20:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „DOTAZ KNIHY“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. „DOTAZ KNIHY“ je dotaz, který pokládá kniha. Dotaz ale pokládáš ty. Krom toho není slušné KŘIČET VELKÝMI PÍSMENY.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: DOTAZ KNIHY  Vyřešeno

Příspěvekod memphisto » 18 říj 2010 19:53

Vítej na fóru PC-HELP.CZ

Ono se to jednoduše řekne, škola o počítačích, ale co tě zajímá? Programování? Grafika? Hardware? Software? Počítačová škola je moc široký pojem a o nějakém obecném oboru nevím. Vždy se budeš muset na něco specializovat
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: DOTAZ KNIHY

Příspěvekod Žbeky » 18 říj 2010 19:54

PC je hodně obecné. Můžeš se zajímat o OS, grafiku, programování, sítě a komunikace, střih videa... Musíš sám vědět nejvíc, co tě baví

\\memphisto! :evil: :lol:
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

-Pauky-
nováček
Stav:

Re: DOTAZ KNIHY

Příspěvekod -Pauky- » 18 říj 2010 20:13

Tak musim se přiznat, že sem laik a nic sem z toho nedělal jen viděl ostatní jak to dělají, ale bavila by mě grafika nebo programování...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Doporučte mi nějaké dobré knihy o PC – chci jít na VŠ.*

Příspěvekod memphisto » 18 říj 2010 20:19

www.programujte.com podívej se na jazyky a který by se ti líbil, tak se mu věnuj. Grafiku myslíš vektorovou nebo 3D modelování? Je to pořád strašně široké. Myslím si ale, že bez nějakých předchozích zkušeností na výšce s PC tématikou moc nepochodíš. Tam se nějaké základy předpokládají
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

-Pauky-
nováček
Stav:

Příspěvekod -Pauky- » 19 říj 2010 14:31

Tak k té grafice by to bylo spíš 3D modelování. Vím, že se počít se zkušenostmi, ale bohužel tak nějak nevím kam mám zabrousit :( :huh:

-Pauky-
nováček
Stav:

Příspěvekod -Pauky- » 20 říj 2010 17:28

Mám další otázku, jak mi psal: memphisto to si stačí jednoduše vybrat programovací jazyk, který se mi líbí a učit se ho? Jen mě tak napadlo, když se budu ucházet o pracovní místo tak v podmínkách bude "umět programovací jazyk" nebo "umět uurčitý jazyk". Abych si pak vybral jazyk, ketrý nevyužiju díky.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 22 říj 2010 21:32

Jo, vybeerš si jazyk a tomu se pak věnuješ. Jsou si hodně podobné. Buď si stáhni Microsoft Visual studio a začni s nějakým céčkem nebo se dej na html, php kódy, které mají podle mě větší budoucnost
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

sahrizan
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod sahrizan » 14 led 2013 09:17

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”