problém s MicroSD
problém s MicroSD
Ahoj,takže mam problem, strcim pametovku do microsd, to nasledne do pc,ale microsd nereaguje,zkousel sem to asi hodinu i na jinych kartach pc proste nereaguje.. dík za rady
Re: problém s MicroSD
prosííím moc,ví někdo?
Nerozumím, co do čeho strkáš.
MicroSD je druh paměťové karty.
To strkáš paměťovou kartu do paměťové karty? A ta paměťová karta na tu paměťovou kartu nereaguje?
Zkoušels to na jiných kartách pc? Co jsou karty pc? Kdo/co vlastně nereaguje?
MicroSD je druh paměťové karty.
To strkáš paměťovou kartu do paměťové karty? A ta paměťová karta na tu paměťovou kartu nereaguje?
Zkoušels to na jiných kartách pc? Co jsou karty pc? Kdo/co vlastně nereaguje?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
do microsd strkam pametovou kartu z mobilu....kdyz microsd strcim zaroven kartou z mobilu tak pc nereaguje...zkousel sem jinou kartu a jiny microsd a furt nic,pc porad nereaguje...
mEEEgy píše:do microsd strkam pametovou kartu z mobilu
Pořád nerozumím. MicroSD je druh paměťové karty.
Strkáš-li do MicroSD paměťovou kartu, strkáš paměťovou kartu do paměťové karty.
Opravdu nevím, co do čeho strkáš.
Můžeš to, prosím, napsat srozumitelně?
Používáš nějakou čtečku paměťových karet? Ta čtečka nereaguje? Počítač nereaguje? Kdo na koho/co nareaguje? Jak se to projevuje?
Třeba to namaluj, rádi ti poradíme, ale z tvého dotazu lze opravdu těžko pochopit, na co se ptáš.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
asi strka micro SD do redukce a tu nasledne do nejaky ctecky
1. skontroluj si zapojeni ctecy.
2. skontroluj ovladace ctecky.
3. nejdena se o SDHC kartu?
4. uz tam ta karta nekdy fungovala?
5. nafot kartu i redukci i ctecku a hod nam to sem at sme moudrejsi.
1. skontroluj si zapojeni ctecy.
2. skontroluj ovladace ctecky.
3. nejdena se o SDHC kartu?
4. uz tam ta karta nekdy fungovala?
5. nafot kartu i redukci i ctecku a hod nam to sem at sme moudrejsi.
Ok, já to vysvětlím za mEEEgy, mám totiž stejný problém. Mám mickroSD kartu krerá mi v mobilu (samsug U-800 soul) bez probémů fungovala, ale půjcil jsem jí kamaradovi do jeho mobilu (taky samsung ale tip nevim) a teď mi mobil hlásí že "karta je v neznámém formátu" a počítač mi jí vůbec nerozpozná. Mobil mi sice nabízí muznost formátování ale když to skusím tak mi prostě stoze napíše "chyba" a nabídne mi to znova... U kamaráda v mobilu karta normálně fungovala...
Naposledy upravil(a) gigantol dne 18 říj 2010 23:53, celkem upraveno 1 x.
gigantol:
Je prima, že se snažíš pomoct, ale asi jsi přehlédnul datum posledního příspěvku. Je sice z 13. října, ale loňského roku.
Pro své odpovědi zkus hledat aktuální příspěvky.
Je prima, že se snažíš pomoct, ale asi jsi přehlédnul datum posledního příspěvku. Je sice z 13. října, ale loňského roku.
Pro své odpovědi zkus hledat aktuální příspěvky.
- Mýliti se je Myloš.
Ehm, ono to spíše mělo být vysvětlení jeho problému a zároveň prosba o radu, protože mám stejný problém...
Ještě doplnění: dnes jsem zkoušel dát tu paměťovku zpátky do mobilu toho kamaráda jesli alespoň tam funguje, jeho mobil kartu sice našel, ale prohlásil, že karta je zaheslovaná...
Ještě doplnění: dnes jsem zkoušel dát tu paměťovku zpátky do mobilu toho kamaráda jesli alespoň tam funguje, jeho mobil kartu sice našel, ale prohlásil, že karta je zaheslovaná...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4243
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06