Vymazané fotky
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Vymazané fotky
Ahoj všem,můžeme mi prosím někdo poradit,jsem na PC začátečník:o)) Ztratila se mi z fotogalerie celká složka fotek,asi mi ji někdo smazal,nevíte zda-li je možné ty fotky ještě dohledat,zkoušela jsem to v koši,i název složky a nic.Poraďte mi prosím. 

Re: Vymazané fotky
Stahni si program Recuva. Ja jim obnovila 80 GB videi. Ale zalezi, jestli uz to neni prepsane a tak. Obnova taky trva delsi dobu!
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jo dík tu jsem právě stáhla ale i tak to nemůžu najít ach jo 

-
- Pohlaví:
Ahoj.
Kdyz se ti neco jen tak samo od sebe ztratilo, je to vzdy; 1) problem PC/treba vada pameti, 2) zavirovani PC.
Zajdi si do sekce Bezpecnost - Hi Jack This, viewforum.php?f=70
- tam si v uvodu stahni pogram Hijack This, seznam se s navodem, a stust test.
Zalozis si tam nove tema, treba ''Smazani slozky - vir?'', a podle navodu po spusteni HJT vyskoci, log - vysledek testu a ten skopirujes do tematu - odbornici na zavirovani ti PC zkontroluji.
Hijack This - verze 2.0.4 (nikoli Beta verzi) - http://www.trendsecure.com/portal/en-US ... s/download
Program se VZDY spusti jako administrtor/spravce PC. Kdyz na to zapomenete, test probehne, ale se slozce zustane JEN stary log!, toto dela casto Vista, a tak je dobre to spustet jako admin.
Zavru vsechny aplikace (zavru vse i navod, a tak si poznacim postup) a program spustime z plochy, s pozadavkem scanovani a vytvoreni logu Run – Do a system scan and save a logfile.
Po skonceni testu, vyskocni log (ten skopiruj a vloz), ale ...jinak nic nedelej, na nic neklikej, NIC NEMAZ, jen proved test a dej vysledek k posouzeni.
Kdyz se ti neco jen tak samo od sebe ztratilo, je to vzdy; 1) problem PC/treba vada pameti, 2) zavirovani PC.
Zajdi si do sekce Bezpecnost - Hi Jack This, viewforum.php?f=70
- tam si v uvodu stahni pogram Hijack This, seznam se s navodem, a stust test.
Zalozis si tam nove tema, treba ''Smazani slozky - vir?'', a podle navodu po spusteni HJT vyskoci, log - vysledek testu a ten skopirujes do tematu - odbornici na zavirovani ti PC zkontroluji.
Hijack This - verze 2.0.4 (nikoli Beta verzi) - http://www.trendsecure.com/portal/en-US ... s/download
Program se VZDY spusti jako administrtor/spravce PC. Kdyz na to zapomenete, test probehne, ale se slozce zustane JEN stary log!, toto dela casto Vista, a tak je dobre to spustet jako admin.
Zavru vsechny aplikace (zavru vse i navod, a tak si poznacim postup) a program spustime z plochy, s pozadavkem scanovani a vytvoreni logu Run – Do a system scan and save a logfile.
Po skonceni testu, vyskocni log (ten skopiruj a vloz), ale ...jinak nic nedelej, na nic neklikej, NIC NEMAZ, jen proved test a dej vysledek k posouzeni.
Naposledy upravil(a) peacoq dne 22 lis 2010 11:53, celkem upraveno 3 x.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Díky
)

-
- Pohlaví:
Nasledne se provede i dalsi kontrola PC, atd. a je lepsi, kdyz je to v prislusne sekci.
Ale tady muzes jeste zkusit, jeslti se fotky nezachranili jako tzv. stinove kopie, ktere se ukladaji ''jinam'', a to v pripade, ...kdyz/jeslti jsi na fotce provedla nejakou upravu, trebe i jen upravu oci nebo oriznuti, tak se ulozi ten puvodni snimek a tak vlastne existuji dve fotky; puvodni (ktera zmizi ze slozky), a upravena.
Jaky mas operacni system ?
Ale tady muzes jeste zkusit, jeslti se fotky nezachranili jako tzv. stinove kopie, ktere se ukladaji ''jinam'', a to v pripade, ...kdyz/jeslti jsi na fotce provedla nejakou upravu, trebe i jen upravu oci nebo oriznuti, tak se ulozi ten puvodni snimek a tak vlastne existuji dve fotky; puvodni (ktera zmizi ze slozky), a upravena.
Jaky mas operacni system ?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak já jsem už něco našla,přes Recuvu sice jen část fotek z dovolené ale i to je super.Jak píšu jsem začátečník a tak mi všechno dlouho trvá ale strašně moc díky za vaše užitečné rady fotky z dovolené jsou částěčně na světě.Hurá!!!
Teď se mrknu na ty poupravené jak mi radí chytrá hlava peacoq.

-
- Pohlaví:
Jen něco dodám k tomu hledání. Hledat ztracenou složku anebo fotku podle názvu nemusí být vždy úspěšné. Může být poškozená, přejmenovaná a kdoví co ještě.
Potom lze vyhledat všechny fotky a pokud se najde jedna známá a potřebná je vyhráno. Pak na ni stačí kliknout pravou myší a zobrazit nadřazenou složku a už víme kam se nám schovala.
Potom lze vyhledat všechny fotky a pokud se najde jedna známá a potřebná je vyhráno. Pak na ni stačí kliknout pravou myší a zobrazit nadřazenou složku a už víme kam se nám schovala.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 4145
-
od Kincl6
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 19:45
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2766
-
od petr22
18 pro 2024 23:15
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4402
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”