Novinky ze sveta PC Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Novinky ze sveta PC

Příspěvekod guest » 14 led 2011 23:31

Opět spam? Proč vkládáš 7 příspěvků, které jsi mohl vložit do jednoho? Dostal jsi link, kde máš toto stejné téma. Mohl jsi dát příspěvek tam!

Kde je ten link? Já žádný nevidím! Vidím špatně?

A hlavně ho neukamenujte. Už jsem si v poslední době všiml, že když někdo dá nějakej relevantní dotaz anebo informaci týkyjící se PC, tak se občas objeví jakási nelibost. Ale když někdo hledá název jakéhosi songu, tak je to O.K.

Nerozumím tomu.

Reklama
Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 15 led 2011 12:08

BlueSpirit: To téma založil X viz viewtopic.php?f=85&t=15065 a to již 27 Kvě 2007, 12:41 ! Téma má 33 stran, takže už je celkem zavedené ... Navíc noví členové se snaží takovým způsobem nahrabat co nejvíce příspěvků, aby měli co nejvíce hvězdiček :evil:
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

guest

Příspěvekod guest » 15 led 2011 12:46

O tématu od X samozřejmě vím, ale když jsem psal ten příspěvek, tak mi to nějak nezapálilo. :oops:

AlEDiS
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod AlEDiS » 15 led 2011 12:48

Jasne , to uz je dlouho tech 7 prispevku a taky jsem to nedelal schvalne ! BTW to tema je trochu jinak orinetovane a navic , kdyz uz je toto tema zalozene byla by jej skoda rusit...

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 15 led 2011 13:55

To nic nemění na tom, že to tak bylo a že ty výtky byly oprávněné. Tvoje příspěvky mohly být úplně klidně tam, zbytečně jsou 2 témata, ale to už je fakt jedno, když už je to založené, ale pak přijde další takovej a další,..

BlueSpirit: On ten odkaz dával už Memphisto ještě před příspěvkem na který ty odkazuješ :wink:

Jinak je to OT, takže nemá cenu pokračovat.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”