Jak nakupovat na aukru.cz

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Jak nakupovat na aukru.cz

Příspěvekod guest » 19 led 2011 15:39

Také se přidám se svým názorem. Občas tam něco koupím a pár aukcí se mi vyvedlo, ale to se jednalo o hračky. Koupil jsem tam ale super bundu, anebo matraci a taky jetej Dell.
Ta matrace mne stála 1450,- a po čase jsem ji objevil u Ikei za 1.000,-, ale to je obchod. Navíc Ikea to nezasílá a kdybych měl jet do Prahy vyšlo by to na stejno.
Nespokojen jsem byl jenom v jednom případě, kdy mi chlapec poslal kartridg do tiskárny a vydával ji za novou, nepoužitou a kompaktabilní. Nepasovala a navíc byla celá upatláná jak ji plnil. Tak jsem na něj udělal bububu a ještě druhý den /což mne překvapilo/ jsem měl peníze na kontě, ale asi to nebyl nějakej velkej lump - ten by mi nic nevrátil. :lol:
Nakupování na Aukro doporučuji, ale s rozmyslem - to už napsal Karlos.
Dobrý je se také toho prodejce předem zeptat. Takto jsem třeba sháněl tu matraci a hned jsem vyloučil několik prodejců, kde vzhledem k jejich vyhýbavé odpovědi bylo podezření na pytel s molitanem.

Reklama
jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 19 led 2011 15:47

HAFcool píše:Doufám, že ... :wink:

Tak to můžeš, jo ještě se můžeš modlit, ale na aukru to nezabírá :lol:
Nevím jestli ti gratulovat nebo už začít litovat :D
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

hawks86
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod hawks86 » 19 led 2011 15:57

Já osobně mám na aukru kolem 130 obchůdu a jenom 1x jsem si stalo, že jsem neobdržel zboží, ale naštěstí stálo jenom pakatel. Zatím narážím na seriózní prodejce.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”