Navigace Mio (konkrétně Mio C710) Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Verxes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Navigace Mio (konkrétně Mio C710)

Příspěvekod Verxes » 03 čer 2007 13:49

Nazdar,
pokud někdo máte tuto navigaci, mám dotaz, jak se pomocí přiloženého programu Mio Transfer dostanu do přístroje? Vůbec mi ten program nic nezobrazuje, přeinstalovával jsem ho několikrát, i nový ovladače k navigaci, prostě nevim jak se to musí spárovat. Mám OS Windows Vista, ale dával jsem to i na XP a problém je stejný.. musí se někde na zařízení něco přepnout (aby se to spárovalo s PC), nebo stačí připojit a zapnout?

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 04 čer 2007 11:46

Neděláš náhodou školáckou chybu při instalaci nejprve musíš mít nainstalováno pak teprve můžeš navigaci připojit. Pak je PC schopen vypsat nalezeno nové zařízení a začne vyhledávat ovladač.
V XP bych pokud by to nešlo šel do správce zařízení a hledal neznámý (s připojenou navigací) zařízení pokud by tam bylo klik na měj pravým a vyhledat změny v HW mělo by ti to spustit původce instalací HW. Ještě by mohl být problém že PC ovladač prostě nenajde pokud ti ho ale aplikace dodaná k navigaci instaluje je třeba zjistit kam se uložil a v průvodci instalace HW navést PC na instalaci ručně.

Tak sem chvilku Googlil hele http://forum.mio4u.cz/index.php
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Emil2
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Emil2 » 15 lis 2007 14:34

Přeji dobrý den. Já mám Mio H610. Mám problém s programem Mio Transfer. Vůbec se mi nezobrazují v tomto programu položky, co jsou v Miu v paměti, i např. mp3 co jsou uloženy na SD kartě, kterou mám v Miu vloženou. Přitom je Mio s PC připojeno. V programu se i zobrazí, kolik volného místa v paměti i na SD kartě je, ale soubory se nezobrazí žádné. V levém okně programu se položky co jsou v PC načtou. Dokonce funguje transfer z PC na SD kartu do Mia, ale v pravém okně programu Mio Transfer se nic nezobrazí, ale na kartě jsou. Nevíte někdo co se s tím dá dělat? Zkoušel jsem i jiné USB vstupy v PC, také jsem i několikrát Mio Transfer přeinstaloval, ale nic platné. Ještě musím podotknout že chybou přístroje Mio H610 to není, neboť jsem ho zkoušel u známého na jeho PC a tam se vše řádně načetlo ( on má tuto navigaci také ). Takže to vypadá na nějaký problém v mém PC. Prosím, víte-li někdo, poraďte. Jo, mám Win. XP Prof.SP2 . Děkuji.

gizi
nováček
Stav:

Re: Navigace Mio (konkrétně Mio C710)

Příspěvekod gizi » 30 led 2011 19:20

mas to uz v poriadku?mam program na mio c710 aby si ho videl v pocitaci.palo,kosice.ahoj

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Re: Navigace Mio (konkrétně Mio C710)  Vyřešeno

Příspěvekod karlos » 31 led 2011 08:09

Proboha! Proč otevíráš téma z roku 2007?! Myslíš si, že autora to ještě zajímá...?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”