Zdravím,
Hledal jsem, ale nenašel, tak se obracím na vás.
Situace je taková, že vlastním iPod Touch 2G (8GB). Jenomže poslední dobou se celkem seká a strašně mu poklesla kapacita baterie. Řešil bych to reklamací, ale byl koupený na firmu, která už dnes neexistuje. Měl jsem slíbený nový iPod Touch 4G na narozeniny, ale z toho nakonec sešlo, domluvili jsme se totiž na rekonstrukci pokoje, což je hodně nákladná investice. Ale bylo mi řečeno, že iPod bude, tento rok určitě. No a řeším takové předčasné dilema. Mám jít do Touche 4G, počkat si na Touch 5G nebo na iPhone mini/nano/air/play, iPad 2G (ten je ale na mě moc velký) či dokonce jít do konkurenčního Samsung Galaxy Player (to bych ale neriskoval)?
Jde mi hlavně o rozdíly v reprodukci hudby. Touch 2G má totiž celkem slaboučký reproduktor s velmi zkresleným zvukem a chtěl bych vědět, jak jsou na tom v porovnání s ním Touch 4G, iPhone 4G a Samsung Galaxy Player (tedy zařízení prodávaná již teď) Doufám, že je to lepší. A ne o málo. A teď malá pro a proti těch zařízení, o kterých uvažuji:
Touch 4G:
+Výborný displej, kvalitní HD Video, FaceTime, dostatečný výkon, ideální rozměry, dobrá baterka
-Malá paměť RAM, špatný foťák, špatné pozorovací úhly na displeji (resp.není to pravá Retina)
Touch 5G: (spekulace)
+Displej, snad vyšší paměť RAM, dvoujádrový procesor, údajně 3D displej, lepší foťák
-Většina to jen spekulace, ale o některých věcech se ví i dopředu. Možná vyšší cena.
IPhone Mini/Nano/Air/Play: (spekulace)
+Je to telefon
-Je to obří spekulace a k něčemu takovému se Apple možná ani nedokope. Bojím se, jak by se vyvážily vlastnosti, dá se očekávat horší displej, menší paměť, pomalejší hardware, horší foťák... Je toho moc, asi bych se tomuto prozatím vyhnul.
Samsung Galaxy Player:
+Podpora Flashe, větší přizpůsobitelnost, GPS (kterou však nevyužiju)
-Zpracování, tragické hodnocení v recenzích, malá dostupnost, horší OS, horší displej...
Co mi na to tedy řeknete? Budu rád za odpovědi, předem dík :) Ještě bych dodal, že ta koupě nebude hned, ale třeba kolem léta nebo i později, a Touch 5G má vyjít v září, to by tedy nevadilo. Nebo mi můžete doporučit i jiný přehrávač s WiFi.
P.S.:Kdyby to mělo být zařízení od Applu, tak potřebuji aspoň 16 GB paměti, ideálně 32 GB a více a cena by neměla přesáhnout 7k.
Dotazy k přenosným zařízením od Applu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2616
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek