[OT] Mobilní tarify - kredit

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: [OT] Mobilní tarify - kredit

Příspěvekod memphisto » 19 kvě 2011 09:58

A ty sebou nosíš pořád PC, abys volal Skypem a psal SMS? Osobně jsem moc líný na to najet na web a napsat SMS tam. Raději vezmu mobil a zavolám nebo napíšu. Je to pohodlnější a navíc mobil má každý narozdíl od Skype
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 19 kvě 2011 17:34

To já jsem zase líný ťukat delší sms na mobilu – ať už klasickou cestou, nebo se hádat s té devítkou (nedávno mi namísto jí neznámého slova „skřehotáš“ nabídla slovo „plšehoubr“ – ať už to znamená co chce). To radši otevřu svou oblíbenou sms bránu – pokud jsem doma, tak mi stejně počítač jede pořáa a taky jsem pořád na síti.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Rejtharik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Rejtharik » 19 kvě 2011 17:48

Já nevěřím očím ! sem u ''kyslíku'' a mám volání 5,50 a SMS 3,30 ale za boha si nevzpomenu na jméno toho tarifu, mám kredit a dobyjím 250 podle potřeby, většinou co 2 měsíce, protože hodně času prosedim u PC tím pádem napsat SMS z netu mi nedělá problém.
Procesor: Athlon II X3 450 3,2GHz Paměť: 3 GB Grafika: Sapphire HD 5770 Vapor-X
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 21 kvě 2011 12:32

Petr186 píše:Nemusíš všechno dělat z mobilu, dá se šetřit, posílat sms zdarma z pc a volat třeba skypem také.

Pokud už máš mobil s Androidem, tak je provázanost s internetem celkem velká. U HTC se mi pravidelně aktualizuje počasí,Twitter,emaily,kalendář,kontakty, takže bez internetu příjdeš o cloudové služby. Např. kalendář mám sync přes Google Calendar až do pc s Outlookem 2010.
Jinak většinou smsky píšu rovnou z mobilu, internetové brány moc nepoužívám, jedině když je nějaká rozsáhlejší konverzace.
Samozřejmě, že mám Skype na mobilu a používám ho, ale jedině doma, jinde není dobrá wifi na hovory popř. není vůbec. :D

Myslíte, že je možnost u Vodafonu ukecat u tarifu Student změnu z :

Kód: Vybrat vše

Výhodně i na netu   Student SMS, Student volání, Student online   339 Kč

Na tarif, který bude mít hovory jenom 20 min. a cena bude 250Kč ? Podle přepočtu za cenu jedné minuty by to totiž sedělo.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 21 kvě 2011 22:21

Těžko říct, jak se k takové nabídce postaví..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”