Hackeři napadli den před písemnými testy web státníchMaturit
Hackeři napadli den před písemnými testy web státníchMaturit
Píšou to na iDnes. Byli jste tam někdo? Hrálo to tam na pozadí úplně skvělou písničku nazpívanou študákama proti státním maturitám :) úplně vtipný počin.
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
Re: Hackeři napadli den před písemnými testy web státníchMat
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Tady je k poslechu ta písnička, co hrála na pozadí těch stránek :)
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
Tak jsem to s tou inspirací u Sony asi uhádl, dneska bylo repete
http://www.novinky.cz/domaci/236487-mat ... rmatu.html
Pánové Jiří Klimeš a Mgr. Robert Fuhrman by se měli zamyslet jak je možné že "nejvýkonnější a nejbezpečnější" (aspoň podle tvrzení Steve Dancing Monkey Ballmera) operační systém Microsoft Server IIS/7.5 jim pár studentíků opakovaně nabouralo, zjevně na počkání. Naše data jsou skutečně v bezpečí...

http://www.novinky.cz/domaci/236487-mat ... rmatu.html
Pánové Jiří Klimeš a Mgr. Robert Fuhrman by se měli zamyslet jak je možné že "nejvýkonnější a nejbezpečnější" (aspoň podle tvrzení Steve Dancing Monkey Ballmera) operační systém Microsoft Server IIS/7.5 jim pár studentíků opakovaně nabouralo, zjevně na počkání. Naše data jsou skutečně v bezpečí...
To mají za ty kraviny co vymýšlejí, nemam nic proti státní maturitě, ale nelíbí se mi, že není možné si zvolit mezi cizím jazykem a matematikou (letos to ještě šlo, pro následující ročníky to nebude možné). Každopádně chtěl bych vidět pana Dobeše jak on by udělal tuto novou státní maturitu, jelikož se prokázalo že spousta učitelů to nezvládla tak já osobně říkám, jak vás má někdo připravit na něco, co sám neumí.
Jinak ta píseň tam byla ještě dnes kolem 17 hodiny.
Jinak ta píseň tam byla ještě dnes kolem 17 hodiny.
Proč to tu řešíte, když už to je dávno pryč?
(29. května).
Jinak já sám můžu trošku reagovat na Kimiho, protože mám letošní maturitu už za sebou. Přišla mi jako naprosto jednoduchá (hovořím o základní úrovni). Ústní opravdu pohoda a testy v podstatě to samé.
Chápu studenty, kteří se nechtějí moc učit (jsem na tom úplně stejně
), tak se jim nová maturita nelíbí. Přitom, "nová" je jenom ta společná část (čj, jazyk nebo matika) a druhá část, ta školní je jako dříve. Příští rok bude společná mít 3 části, no bóže. Bavil jsem se s mojí mámou a když ona maturovala, tak maturovali ze 30 témat (u ústních)
Ta připravenost a byrokracie je ale věc druhá.

Jinak já sám můžu trošku reagovat na Kimiho, protože mám letošní maturitu už za sebou. Přišla mi jako naprosto jednoduchá (hovořím o základní úrovni). Ústní opravdu pohoda a testy v podstatě to samé.
Chápu studenty, kteří se nechtějí moc učit (jsem na tom úplně stejně

Ta připravenost a byrokracie je ale věc druhá.
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
Kotik: To není pryč, ono je to už zase 

Kotik: Mě se jen nelíbí že není možné si vybrat mezi matematikou a cizím jazykem, jinak státní maturitu schvaluji, ale na druhou stranu jak byly průzkumy, tak se dokázalo že poměrně hodně učitelů by státní maturitu neudělalo, takže se ptám, jak nás má někdo naučit něco, co neumí?
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”