Luboš: Komár nebyl myšlen na tebe, ale na celou tuto "aféru". Nikdo neříká, že jsi měl špatné úmysly, to tu snad nemá nikdo.
BS: Proč bych z toho měl JÁ onemocnět? V celé věci jsem se nijak neangažoval - žádné přesouvání, zamykání, upravování se z mé strany nekonalo. Tak nevím, proč se do mě chceš navážet. Vlastně vím, ale tentokrát k tomu není důvod. P.S. Sám často lidi napomínáš, ať používají tlačítko upravit - je to správně, je to dle pravidel. Měl bys ale jít příkladem
Nelogické vymazání příspěvku Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nelogické vymazání příspěvku
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
Takže takto, je to sice na SZ, ale já to napíši sem aby zúčastnění věděli jak říká kluk, o co GO.
Vezmu to od konce. Ano Upravit se má používat, ale někdy je lepší ho nepoužít. Tobě možná smysl uniká, jelikož tyto funkce jako mod nepotřebuješ.
Co se týká nějakého navážení do Tebe anebo kohokoliv, jsem toho dalek. Seš mi ukradenej a to že mne nemáš rád také. Pokud myslíš tu Tvoji ješitnost s Bledulkou, pak jsi také mimo!
Psal jsem si s ní na ICQ o nějakých problémech a domluvili jsme se že logy z RSIT vyřeší zde - a tak to také bylo.
Nebyla v tom nějaká nedůvěra k Tobě, jarovi, memphistovi ad., kteří to také umějí, ale jenom obyčejná komunikace.
Jenom Ty si se díky své ješitnosti z toho málem podělal. Tečka!
P.S. Až budeš umět to co Bledulka, budu Ti říkat pane!
Vezmu to od konce. Ano Upravit se má používat, ale někdy je lepší ho nepoužít. Tobě možná smysl uniká, jelikož tyto funkce jako mod nepotřebuješ.
Co se týká nějakého navážení do Tebe anebo kohokoliv, jsem toho dalek. Seš mi ukradenej a to že mne nemáš rád také. Pokud myslíš tu Tvoji ješitnost s Bledulkou, pak jsi také mimo!
Psal jsem si s ní na ICQ o nějakých problémech a domluvili jsme se že logy z RSIT vyřeší zde - a tak to také bylo.
Nebyla v tom nějaká nedůvěra k Tobě, jarovi, memphistovi ad., kteří to také umějí, ale jenom obyčejná komunikace.
Jenom Ty si se díky své ješitnosti z toho málem podělal. Tečka!
P.S. Až budeš umět to co Bledulka, budu Ti říkat pane!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ač nerad, protože jsem nebyl bezprostředním svědkem průběhu tohoto "příběhu", považuji něco k tomu říci.
Stalo se, stát se nemuselo, ale již to nejde změnit. Pokud chcete ztišit své emoce, které k ničemu dobrému nevedou a už vůbec ne ke korektním vztahů na fóru, podívejte se zpět na své ostatní příspěvky zde na fóru. Každému občas ujede, ruka, něco přehlédne a odpověď není adekvátní dotazu, nebo tématu příspěvku. Smazaný topic, byl vrácen zpět, ale teď již pracují jen emoce a uražené ego. Již vůbec se mi nelíbí vzájemné hodnocení znalostí a schopností. Připomenu tedy vlastní poslání tohoto fóra a to je pomáhat si vzájemně podle svých schopností a znalostí řešit problémy s výpočetní technikou a to bez ohledu na to, zda je to "profík", nebo samouk či laik. Jistě znáte píseň ze známého filmu - Ten umí to, ten zas tohle a dohromady umí moc. Netvrdím, že je autentický text, ale můžeme to považovat za podstatu tohoto fóra. Takže pro všechny zúčastněné "co jsme si, to jsme si" a jedeme dál. A považujte prosím tuto kauzu za ukončenou. Díky za pochopení!
Stalo se, stát se nemuselo, ale již to nejde změnit. Pokud chcete ztišit své emoce, které k ničemu dobrému nevedou a už vůbec ne ke korektním vztahů na fóru, podívejte se zpět na své ostatní příspěvky zde na fóru. Každému občas ujede, ruka, něco přehlédne a odpověď není adekvátní dotazu, nebo tématu příspěvku. Smazaný topic, byl vrácen zpět, ale teď již pracují jen emoce a uražené ego. Již vůbec se mi nelíbí vzájemné hodnocení znalostí a schopností. Připomenu tedy vlastní poslání tohoto fóra a to je pomáhat si vzájemně podle svých schopností a znalostí řešit problémy s výpočetní technikou a to bez ohledu na to, zda je to "profík", nebo samouk či laik. Jistě znáte píseň ze známého filmu - Ten umí to, ten zas tohle a dohromady umí moc. Netvrdím, že je autentický text, ale můžeme to považovat za podstatu tohoto fóra. Takže pro všechny zúčastněné "co jsme si, to jsme si" a jedeme dál. A považujte prosím tuto kauzu za ukončenou. Díky za pochopení!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Přesně tak, a nyní bych to lock 

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nelogické vymazání příspěvku Vyřešeno
Pokud je souhlas i ostatních, tak to zamknu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Žádám o uzavření účtu a smazání příspěvků
od Uziv00 » 16 črc 2024 09:30 » v PC-HELP - připomínky k fóru - 1
- 4415