Vodafone mi zrušil SIMku. Dá se nějak obnovit? *
Vodafone mi zrušil SIMku. Dá se nějak obnovit? *
Chci se zeptat nejakou dobu jsem mel v haji baterku ve vodafonu a oni mi vyhodily simku z registrace při spuštění hlásí chyba registrace sim dá se to nějak znova nastartovat? totéž je i s t-mobile
Naposledy upravil(a) Myloš dne 29 čer 2011 01:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Vodafone“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale s prominutím dementní nadpis „Vodafone“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Vodafone“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale s prominutím dementní nadpis „Vodafone“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: Vodafone
SIMka stojí 100kč nebo ti ve Vodafonu daj novou zadara
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vodafone
Tak ten háj musel být hodně dlouhý, protože pokud vím, tak vyřazují čísla až po nějakém roce nečinnosti. Zeptej se na prodejně, ale mám obavy, že za znovu aktivaci SIM se platí nemalý poplatek. To tě nová SIM vyjde levněji.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Vodafone mi zrušil SIMku. Dá se nějak obnovit? *
Nebylo by jednoduší zavolat na Vodafone linku a zeptat se přímo zdroje???
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vodafone mi zrušil SIMku. Dá se nějak obnovit? *
No, v poslední době je celkem peklo dovolat se operátorovi 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”