Při cs mi hučíí mikrofon
Při cs mi hučíí mikrofon
Hučí mi v cs 1.6 mikrofon co stím mám dělat ?? ://
Omluvte moje gramatické chyby :-) Děkuji
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Při cs mi hučíí mikrofon
Mě osobně taky hučíval. I když ne v CS, ale v UT99. Pak se ukázalo, že snímá a zesiluje celkem tichý zvuk ventilátorů v PC.
Edit: Používal jsem Teamspeak.
Edit: Používal jsem Teamspeak.
Naposledy upravil(a) Speed_dead dne 09 črc 2011 00:25, celkem upraveno 1 x.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Tak zkus nemluvit přes CS jako samotnou hru, ale užívat spíše TeamSpeak, Ventrilo, Raidcall apod.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Jo, to s tím TeamSpeakem je dobrý nápad
BTW: Zkoušel jsi si hrát s nastavením mikrofonu v CS a v PC? Možná ho stačí jen nějak zeslabit, nebo zesílit.
Jednou, když jsem měl pc v servisu, tak mi nainstalovali nějaký jiný ovladače a v PC jsem měl NVmixer (ten nástroj od nVidia). Volal jsem si s kámošema na Skype a slyšel jsem je, jako kdyby mluvili v koupelně. Taky jsem na to dlouho nemohl přijít, ale byl to nějaký efekt v tom NVmixeru...
Možná to bude něčím podobným i u tebe... A nebo hardwarově, ale s tím ti asi nepomůžu :(

BTW: Zkoušel jsi si hrát s nastavením mikrofonu v CS a v PC? Možná ho stačí jen nějak zeslabit, nebo zesílit.
Jednou, když jsem měl pc v servisu, tak mi nainstalovali nějaký jiný ovladače a v PC jsem měl NVmixer (ten nástroj od nVidia). Volal jsem si s kámošema na Skype a slyšel jsem je, jako kdyby mluvili v koupelně. Taky jsem na to dlouho nemohl přijít, ale byl to nějaký efekt v tom NVmixeru...
Možná to bude něčím podobným i u tebe... A nebo hardwarově, ale s tím ti asi nepomůžu :(
Never stop dreaming.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2773
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”