Zdravim..
Jak mám překecat mamku, aby mi koupila na splátky NB tak, že si ho budu splácet sám? Potřeboval bych ho koupit zítra, páč v neděli už ho nekoupím od neděle ho potřebuji...
Jak překecat mamku, aby mi koupila na splátky NB?
Jak překecat mamku, aby mi koupila na splátky NB?
Google
...MSI MS-7592...Intel Pentium4 Dual Core E5300 2.60GHz...Kingston 2048MB...integrované VGA(zatim)...Western Digital 600GB...
...MSI MS-7592...Intel Pentium4 Dual Core E5300 2.60GHz...Kingston 2048MB...integrované VGA(zatim)...Western Digital 600GB...
Re: Jak překecat mamku, aby mi koupila na splátky NB?
Dát jí něco do zástavy 

pokud vím, tak mamky se překacávají dlouho dopředu dobrým chováním a úctou k ní. to je ten nejlepší způsob 

Když chceš kupovat na splátky tak si dobře přečti podmínky úvěru! Především výši RPSN, a také si spočítej kolik přeplatíš.
Podstatný je charakter rodiče a tvá spolehlivost, každý to má jinak a proto neexistuje univerzální rada.
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Kup jí kytku, nebo jí objednej romantickou večeři s taťkou... Bonboniéru, čokoládu, roberta (no dobře, to asi ne, ale jak mám vědět, jaký vkus má?
) něco co má ráda... Ukliď v baráku, vyluxuj všude kde je to možné, kup hračku pro domácí zvíře, navrhni jí, že dneska uděláš něco za ni... Ona to sice prokoukne, ale když uvidí, že o to opravdu stojíš a uděláš cokoliv, tak ti to možná dovolí.
Chce to trochu fantazie, mladej

Chce to trochu fantazie, mladej

- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A co místo překecávání mamky se vrhnout na brigádu a tam si na něj našetřit? Alepsoň poznáš cenu peněz. 

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”