prosím zapnu pc a neskutečně mi hučí pc jako by píská nepřijemný zvuk a nechce se to přihlásit do windowsu
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Črc 2011 14:05) ---
hrál jsem cs a z ničeho nic to píská a když ztišim zvuk tak je to ok ale jak ho dám na 50+ tak to píská čím to je ??
Píská mi notebook resp. reproduktory
Píská mi notebook resp. reproduktory
Naposledy upravil(a) Ltb dne 16 črc 2011 15:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis - mj. změna z PC na NB
Důvod: Upraven nadpis - mj. změna z PC na NB
Omluvte moje gramatické chyby :-) Děkuji
Re: píská mi pc rychle help
Kde? Co, přesně píská?
já nevím z repráků se ozývá nepříjemný pískot nevím jestli to nění zvukovou kartou ale pc je nově zakoupenej používám ho teprve týden
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Črc 2011 14:10) ---
z repráků u noťase ..
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Črc 2011 14:10) ---
z repráků u noťase ..
Vypoj z elektriky a PC repráky..
mám noťas ale nepomůže to ,že jsem si hrál s mikrofonem furt jsem mu kroutil to na mluvení a vždycky to zapískalo strašná prdel ale teď ? :////
Do windows se normálně nedostaneš? Zkoušel jsi i nouzový režim?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Restartuj notebook! Pokud to je zpětná vazba můžeš poškodit zvukovou kartu. Z tvého popisu není jasné o co se jedná a co jsi předtím vlastně dělal. Pokud to píská hned po spuštění, tak je závada v notebooku. Doporučuji reklamaci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
už tam jsem a když zakážu zvuk tak to neslyším nemůže to být třeba mikrofonem ?? sluchátka jsem vypojil z noteboku
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Črc 2011 14:22) ---
no hrál jsem cs 1.6 mluvil přez mikrofon a furt ho žužlal atd.. a furt to pískalo tak jsem si s toho dělal prdel a najednou jsem vypojil mikrofon a začlo to neuvěřitelně pískat na celé okolí tak jsem to rychle vypnul po 5 min zapnul načítal windows a začalo to zase pískat tak jsem se po 10 min dostal do windowsu a změnšil hlasitost na 3O je to ok nic nejde slyšet ale dám to na 50 + a nepřijemnej zvuk je tu zase ..
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Črc 2011 14:22) ---
no hrál jsem cs 1.6 mluvil přez mikrofon a furt ho žužlal atd.. a furt to pískalo tak jsem si s toho dělal prdel a najednou jsem vypojil mikrofon a začlo to neuvěřitelně pískat na celé okolí tak jsem to rychle vypnul po 5 min zapnul načítal windows a začalo to zase pískat tak jsem se po 10 min dostal do windowsu a změnšil hlasitost na 3O je to ok nic nejde slyšet ale dám to na 50 + a nepřijemnej zvuk je tu zase ..
Je tam něco se zvukovou kartou "asi" nebo s reprákem, ale spíše s reprákem. Ještě bych zkusil přeinstalovat ovladače, nejdřív ji odinstaluj. Tento počítač>Vlastnosti>Správce zařízení>Řdiče zvuku ..... Ale nejdřív se tam podívej na ty zvuky jestli pracují správně. Je to návod na Windows 7.. Nevím jak to je u XP
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1281
-
od p3v4x