Zdravím,
Mám takový menší problém s PC, když ho zapnu, objeví se mi černá obrazovka s nápisy "Nouzový režim", poté se restartuje a zapne se normálně, po neurčité době se znovu restartuje a znovu naskočí černá obrazovka s nápisy "Nouzový režim". Takhle to chodí pořád dokola.
Problém vzniknul tak, že jsem normálně surfoval po internetu a dole z lišty mi vyskočila tabulka s virem, dal jsem odstranit a dále se počítač restartoval a navázal na zase na černou obrazovku s nápisy "Nouzový režim".
Tímto bych chtěl poradit, zda-li neví někdo co s tím.
Budu rád za každou ochotu a pomoc.
Děkuji.
Windows nabíhají samy od sebe do nouzového režimu * Vyřešeno
Windows nabíhají samy od sebe do nouzového režimu *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 27 říj 2011 20:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Nouzový režim“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Nouzový režim“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Nouzový režim“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Nouzový režim“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
-
- Pohlaví:
Re: Nouzový režim
Vítej na PC-Help!
Pravděpodobně tam máš nějakého vetřelce. Zkus do této sekce podle návodu vložit log a požádej o kontrolu.
Ovšem pokud se to stále restartuje pak nevím zda se ti to podaří.
Pravděpodobně tam máš nějakého vetřelce. Zkus do této sekce podle návodu vložit log a požádej o kontrolu.
Ovšem pokud se to stále restartuje pak nevím zda se ti to podaří.
No teď už se to jen tak nerestartuje, předtím to bylo časté, teď už jedu půl hodinky a pořád nic.
Antivir mi nejde, když ho chci nainstalovat, doinstaluju, dám finish a zase se vypne počítač.
Antivir mi nejde, když ho chci nainstalovat, doinstaluju, dám finish a zase se vypne počítač.
-
- Pohlaví:
Tak dej do sekce Hijack This ten log, a pokud možno svižně, než se to zase bude restartovat. 

A kde ten log mám sehnat ? Jsem začátečník, takže nevím :X.
-
- Pohlaví:
I začátečníci zpravidla umějí číst.
O dva příspěvky výše jsem ti dal odkaz na sekci HijackThis - viewforum.php?f=70 - nahoře na té stránce, v růžovém poli najdeš návod!

Re: Nouzový režim Vyřešeno
Vyřešil jsem to pročištěním programy "Spybot" a "CCleaner".
Problémy již netrvají.
*LOCK*
Problémy již netrvají.
*LOCK*
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4003