Ahoj
kam by me v budocunu mohla dostat pripadne tato skola a tento obor
http://skola.sos-jh.cz/default.aspx?Ido=27&sh=224600507
dá se pak udelat i vysoka ?
Informacni technologie
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Informacni technologie
Proč ne, ale je to hodně vyprofilovaná škola, takže pokračování je VUT v Brně, apod. technicky zaměřené školy. Na ekonomku, práva nebo medicínu to asi nebude.
Mám certifikaci ECDL Tester, a že by z toho byl někdo odvařenej, to se říct nedá
Je to další znalost a dovednost - vedle jazykových a jiných, které na naší škole žáci získají, ke zlepšení své osobní konkurenceschopnosti na trhu práce, vstupenka do perspektivního zaměstnání a dalšího úspěšného života. Řada významných mezinárodních společností (IKEA, SHELL, VOLVO, SIEMENS), banky, telekomunikační firmy, instituce státní správy atd. uznávají ECDL Certifikát jako jediný úřední doklad znalostí práce s počítačem při výběru svých zaměstnanců. (ředitel naší školy je jeho držitelem).
Mám certifikaci ECDL Tester, a že by z toho byl někdo odvařenej, to se říct nedá

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Záleží na škole, jak to bude učit, já se to třeba učím na průmyslovce. V grafice máme tedy lekce Autocadu 

v budouncu bych premyslel nad it technik analytyk apod. programator ... nevim nevim porad :(
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Když budeš studovat tento obor, budeš umět od něčeho trochu, ale během školy se na něco zaměříš (něco tě bavit bude, něco ne)
Pak dále je to na vlastní iniciativě, protože na vejšce to pokračuje zase od něčeho trochu
// Můžeš jít na strojařinu, je málo strojařů
Pak dále je to na vlastní iniciativě, protože na vejšce to pokračuje zase od něčeho trochu
// Můžeš jít na strojařinu, je málo strojařů

to je tezky ted jich je malo za 5let moc 

- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Moc jich nebude, je to nudná profese, u které musíš znát mnoho materiálů a jejich vlastnosti, aby jsi vybral ten správný, když budeš pracovat na A380 
//Strojařinu mám jako koníček - navrhování v Inventoru, neznám vůbec žádné materiály (ocel, plech... znám
). V Invetoru je jeden dobrý nástroj - Pevnostní analýza.

//Strojařinu mám jako koníček - navrhování v Inventoru, neznám vůbec žádné materiály (ocel, plech... znám

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”