Zdravím
Vlastním tablet, který jsem přes známé sehnal levněji ze Spojených státu. Samozřejmě Android (verze: 2.2) je tedy v v angličtině a čeština nepatří mezi volitelné jazyky. Otázka tedy je, jak nainstalovat češtinu. Zkoušel jsem třeba hledat aplikace na počištění přes market, ale nic užitečného jsem nenašel. Jestli by bylo potřeba přeinstalovat kompletně android, tak jak to udělat ?
Můj druhý problém je, že mi špatně reaguje display. Někdy sním pracuji bez problému a někdy téměř vůbec nereaguje na dotyky nebo dokonce samovolně dělá co chce. Spouští sám aplikace nebo v psacím režimu píše blbosti. Mohlo by jít o problém se SW ? Jde o přístroj od "ViewSonic ViewPad 7" http://tablety.heureka.cz/viewsonic-vie ... e/#section
Čeština do androidu / tabletu + nefunkční display Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Čeština do androidu / tabletu + nefunkční display Vyřešeno
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28682
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 21:47