Nedajú sa mi ukladať do PC žiadne súbory Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

HONEYGIRL
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Nedajú sa mi ukladať do PC žiadne súbory

Příspěvekod HONEYGIRL » 02 led 2012 22:44

Ahojte. Mám taký problém...
Na mojom notebooku mi nejdu ukladať žiadne súbory z gmailu ani z facebooku, možno ani z iných... Na sestrinom notebooku to ide uložiť v pohode. Ked kliknem na tlačítko stiahnut tak sa mi vyhodí klasická tabulka (otvoriť, uložiť, uložiť ako) a ked kliknem buď na uložiť alebo uložiť ako tak mi to zasa vyhodí tú tabulku kde mozem zadat nazov súboru alebo kde ho chcem uložiť. A ked už to chcem potvrdiť - uložiť - tak nič sa nedeje. Môžem na to klikať aj 654654956 krát aj tak to neuloží... A keď mám trochu šťastie tak mi to ešte vypíše dole, že subor sa nedá uložiť... :cry:
Naposledy upravil(a) HONEYGIRL dne 02 led 2012 23:09, celkem upraveno 1 x.

Reklama
PavelD
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nedajú sa mi ukladať do PC žiadna súbory

Příspěvekod PavelD » 02 led 2012 22:55

Není třeba plný disk? Není příliš mnoho souborů v temp? Zkusil bych nástroj "Vyčištění disku".
Zkusil bych také vymazat dočasné soubory prohlížeče. Zkusil bych i jiný prohlížeč.
Co práva na disku? Jiné programy mohou ukládat? Co třeba poznámkový blok, uloží?

HONEYGIRL
nováček
Stav:

Re: Nedajú sa mi ukladať do PC žiadna súbory

Příspěvekod HONEYGIRL » 02 led 2012 23:08

Disk plný nemám určite... Ako sa dostanem do toho tempu a kde najdem tie dočasné súbory prehliadača? (Som žena takže sa do toho moc nevyznám) Iné prehliadače s tým asi nič mať nebudú, lebo ešte pred dvoma dnami som mohla ukladať všetko a aj sestra má explorer a ide jej to :-/ Idú mi sťahovať veci aj z ulož to, aj z iných stránok lebo tam mi nevyhadzuje tú tabulku (otvoriť, uložiť, uložiť ako) ale ukladá mi to automaticky...

--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Led 2012 23:12) ---

Tie dočasné súbory prehliadača som už vymazala... nepomohlo..

cobr4in
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nedajú sa mi ukladať do PC žiadne súbory  Vyřešeno

Příspěvekod cobr4in » 02 led 2012 23:21

Ja neviem, ak Ti idu subory normalne stahovat z ostatnych stranok, tak mozno bude chyba inde. Skus iny prehliadac, napriklad chrome...
► Zobrazit spoiler

HONEYGIRL
nováček
Stav:

Re: Nedajú sa mi ukladať do PC žiadne súbory

Příspěvekod HONEYGIRL » 02 led 2012 23:35

Ok chlapci... Ďakujem vám. Cez chrome to ide :D Môžem ísť konečne spať :))

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”