Změna zobrazení v závislosti na připojené TV Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Změna zobrazení v závislosti na připojené TV
Ahoj, nevím kam by se tohle dalo dát, tak dávám sem. Zjistil jsem zajímavý úkaz. Když zapnu PC a je zapnutá TV, kterou mám připojenu přes HDMI, tak mám ikony (zástupce) na ploše rozloženy jinak, než když zapnu PC a TV není zapnutá. Ikony mám prostě ve třech sloupcích u leveého okraje, žádný zvláštní pořádek. Taky mi chvíli trvalo, než jsem přišel na to, čím to vlastně je. Pro pořádek GK nVidia GTX460, OS W7 ultimate. Setkal se už s něčím podobným někdo z vás?
Re: Změna zobrazení v závislosti na připojené TV
Ano. samozřejmě - mě se to párkrát stalo. Ale vždycky jsem to nějak vyřešil. Mě zase občas mění monitor rozlišení,ale za chvíli zůstane na tom nastaveném.
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Změna zobrazení v závislosti na připojené TV Vyřešeno
A co rozlišení? Máš na TV a na monitoru stejné? Tím jinak rozloženy předpokládám myslíš, že se vi vše přehází na levou stranu a je v tom bordel? 

-
- Pohlaví:
Rozlišení na TV a monitoru není stejné. A ikony mám prostě ve třech sloupcích na levé straně, tak to je prostě to, že je nemám poupravené někde na ploše, ale mám je všechny vlevo. A tam taky jsou, jen v jiném pořadí. Jinak TV připojuji jako rozšířenou plochu, ne kopii. Rozlišení monitoru se nemění.
-
- Pohlaví:
Já tomu trochu rozumím, ale neumím to vysvětlit. Ono je to podobné jako když si např. u ICQ zapneš dokování na pravé straně. ICQ se ti "přilepí" na pravé straně monitoru a ikony /aby nebyly schované pod ním/ se vyrovnají do sloupců vlevo.
Ta rozšířená ploch se zřejmě chová podobně, dělá si na monitoru místo a tak ikony odsune vlevo, na tom monitoru ale není, jen na TV. Možná by si to chtělo s nastavením té rozšířené plochy trochu pohrát - takováto práce s ikonami vlevo bude asi dost nepříjemná.
Ta rozšířená ploch se zřejmě chová podobně, dělá si na monitoru místo a tak ikony odsune vlevo, na tom monitoru ale není, jen na TV. Možná by si to chtělo s nastavením té rozšířené plochy trochu pohrát - takováto práce s ikonami vlevo bude asi dost nepříjemná.
-
- Pohlaví:
Asi jsem se špatně vyjádřil. Ty ikony jsou vlevo tak jako tak. Dokonce na stejných místech. Jen třeba tam kde byla opera je vlc. Kde byl winamp je vbsedit, atd.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 7461
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 18:59
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 9967
-
od jkmaxfli
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:19
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”