Prvních 60 Čechů, kteří nahrávali nebo šířili nelegální kopie filmu Kájínek, vyšetřuje policie. Za pomoci producentů odhalila internetové piráty po celé republice. Všechny pravděpodobně brzy obviní. Poprvé mohou být mezi stíhanými i ti, kteří film pouze stáhli.
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/p ... jinek.html
VELKÁ RAZIE: Policie jde po lidech, kteří stahovali filmy Vyřešeno
Re: VELKÁ RAZIE: Policie jde po lidech, kteří stahovali film
Jak by mohly stíhat ty, co si film stáhli? To přece u nás není podloženo zákonem, ne?
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
IMHO N@va > MM (mrdky mediální)...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Re: VELKÁ RAZIE: Policie jde po lidech, kteří stahovali film Vyřešeno
Škoda že někdo neuzákonil lživé zprávy. To by bylo po Nově.
Eh no moc pekny,jeste ze me tenhle film nijak neoslovil a nestahl jsem si to
Kazdopadne je to urcite dobrej film 

AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
Romaine píše:Jak by mohly stíhat ty, co si film stáhli? To přece u nás není podloženo zákonem, ne?
Ano .Je zde špatný nadpis.Policie nejde po lidech ,kteří to stáhli ,ale po lidech kteří to dali na internet.
http://www.novinky.cz/krimi/257486-poli ... jinek.html
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejen nadpis...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Jasně, to že ale film běžel v televizi a vidělo ho nevím kolik diváků, kteří si ho mohli nahrát na USB nebo na VHS, to už jaksi nedomýšleli. Myslim si, že celý článek je "novinářská kačena"
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
Právě to je i v té zprávě. Ne, že bych nově bezmezněvěřila, jen mě zajímá názor, jak to je - může být. I když u nás..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”