Jsem v tomhle poměrně laik a prosím o radu.
Potřebuji často zmenšovat obrázky které mám z foťáku nebo telefonu,jsou to myslím ve formátu JPEG (asi nejběžnější), potřebuji je vždy zmenšit aby měly např. všechny 50kB. Momentálně to dělám hrozně zdlouhavě tak, že je zmenšuju v nějkém tom základním programu co v pc mám a tam to jde tak že se zmenšují procentuelně, jenže každá fotka má jinou velikost.
Když jeden zmenším např. na 18%- tak po zmenšení má např.50kB, když u druhého dám 18%-tak ten má pak třeba58kB,takže musím pak zkoušet znova odhadem např.16%,když se to nepovede tak zas15% nebo to zas přepísknu že je to zbytečně pak moc malý...zdlouhavě.
Potřebuji jednoduše aby mi to všechny obrázky automaticky zmenšovalo na těch např.50kB.
Předem děkuji za radu.
změnšování obrázků Vyřešeno
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: změnšování obrázků Vyřešeno
Myslím, že třeba TOTO by tvému účelu mělo plně vyhovovat.
To znamená, že nastavíš 50kB a program ti bude automaticky vypočítávat výsledné rozměry aby měly soubory těch 50kB. A můžeš to dělat hromadně...
možnost nastavení různých způsobů výpočtu výsledných rozměrů (jako rozlišení, procento z originálu, max. šířka nebo výška, velikost výsledného souboru atd.
To znamená, že nastavíš 50kB a program ti bude automaticky vypočítávat výsledné rozměry aby měly soubory těch 50kB. A můžeš to dělat hromadně...

Re: změnšování obrázků
už to mam nainstalovaný, super, přesně to co jsem potřboval, díky moc
Naposledy upravil(a) mike007 dne 11 kvě 2012 05:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Téma označeno za vyřešené
Důvod: Téma označeno za vyřešené
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: změnšování obrázků
To je fajn, pokud je to tedy vše, označ téma za vyřešené... (Zelená fajfka)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5097
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”