Používá někdo backlinks.com?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Edom
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Používá někdo backlinks.com?

Příspěvekod Edom » 28 kvě 2012 19:17

Zdravím, začal jsem používat službu backlinks.com, za odkazy na stránce platí podle ranků.
Mám už 2 weby, ale když chci přidat 3. tak mi to píše: Please Note: Attempts to hide or conceal the sold text links on your web page(s) will result in your account being canceled. This includes using noindex/noarchive meta tags, nofollow tags, redirections, robots.txt redirections and cloaking methods.

Svou lámavou angličtinou tomu nerozumím, prý nemám na stránce meta tagy a soubor rebots.txt ale ty mám a dobře vyplněné.

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Používá někdo backlinks.com?

Příspěvekod zeus » 28 kvě 2012 19:25

Pisou, ze nemas podvadet (a vyjmenovavaji metody) nebo ti zrusi ucet. Tipoval bych to obecne varovani, netyka se to primo tvvych stranek.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Edom
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Používá někdo backlinks.com?

Příspěvekod Edom » 28 kvě 2012 19:31

Není to blbost? v účtě nikde žádný problém není nikde to nepíše jen dnes po 2 měsících si chci zvýšit zisky a přidávám web a píše to tohle.. Nějak se mi to nezdá, dole pod tím ještě píšou tohle: The PageRank associated with the web page http://******.cz appears to to be forged and will not be allowed into the BackLinks.com directory. If you feel this is an error, please contact us.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”