U multifunkční Canon Pixma MP280 nemohu zprovoznit skener *
U multifunkční Canon Pixma MP280 nemohu zprovoznit skener *
Zdravím všechny a prosím o radu. Koupil jsem si trojkombinaci Canon Pixma MP280. Normálně jsem zařízení nainstaloval na PC, ale funguje mi jen tiskárna z PC, skener funguje ale jen na panelu ovládání, přes PC mi to hlásí " nelze komunikovat se skenerem" pak se tam píše, že asi nemám skener připojený nebo zapnutý. Zkoušel jsem celou tiskárnu odinstalovat a znovu nainstalovat a problém zůstal stejný. Zkoušel jsem přeinstalovat i ovladače, ale píše to tam pořád to samé. Předem díky za radu. Jo a málem bych zapomněl...mám OS Win XP profi
Naposledy upravil(a) Myloš dne 24 čer 2012 15:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Dokáže mi někdo pomoci - skener“ – nadpiso má podle pravidel fóra popisovat podstatu problému. To, že potřebuješ pomoct, je sice hezké, ale o problému to neříká vůbec nic.
Důvod: Oprava nadpisu „Dokáže mi někdo pomoci - skener“ – nadpiso má podle pravidel fóra popisovat podstatu problému. To, že potřebuješ pomoct, je sice hezké, ale o problému to neříká vůbec nic.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: U multifunkční Canon Pixma MP280 nemohu zprovoznit skene
Instalace podle manuálu-http://www.canon.cz/For_Home/Product_Finder/Multifunctionals/Inkjet/PIXMA_MP280/ jinak kontaktovat podporu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2478
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-
-
-
Nemohu streamovat PS5 hry. Příloha(y)
od kellne » 04 črc 2024 15:05 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5211