Dobrý den všechny vás zdravím,
potřeboval bych od Vás o někoho přeložit krátký anglický článek, popřípadě jen polopatě říct a čem se v něm mluví. Potřebuji napsat jednu newsku a text mam v AJ kterou ovládám jen základy a na tohle mi nestačí.
Pokud by mi někdo pomohl byl bych mu moc vděčný. Posílám jeden text jestli by s tím někdo neporadil, potom mám ještě jeden článek v AJ a také bych z něj alespon potřeboval něco vytáhnout.
TEXT:
Regarding when Pitchford and Gearbox plan to open up about Brothers in Arms: Furious 4, Pitchford explained that he "might come around" to talk about the game between the release of Borderlands 2 (September) and Aliens: Colonial Marines (February).
Předem všem ochotným moc děkuji!
Přeložil by mi někdo text z angličtiny prosim ?
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přeložil by mi někdo text z angličtiny prosim ?
Co použít nějaký překladač? Sice ti to nevyplivne hotovou větu ale nějaké nesrovnalosti ti dojdou ne?
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já mu to zkoušel okopčit do googlu a vyšlo z toho cosi... Nějaká kravina. Kterou by ani největší génius nerozlouskl.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Právě že jsem to zkoušel a plive úplné hlouposti, je to moc odborný text na to aby mi to dokázal nějaký překladač přežvýkat.
Zrovna jsem o tom četl na Games.cz.
Jde asi o tohle:
BiA Furious 4 totiž určitě nevyjde tento rok, jak ještě Pitchford utrousil, i když o hře nechtěl dále hovořit. Momentálně Gearbox promuje projekt Borderlands 2, který vyjde v září, přičemž další v řadě je vydání Aliens: Colonial Marines. A někdy mezi vydáním těchto dvou her by prý Randy byl ochoten nějaký ten informační chlup pustit.
Tady je celý článek: http://games.tiscali.cz/tema/brothers-i ... peni-60004
Jde asi o tohle:
BiA Furious 4 totiž určitě nevyjde tento rok, jak ještě Pitchford utrousil, i když o hře nechtěl dále hovořit. Momentálně Gearbox promuje projekt Borderlands 2, který vyjde v září, přičemž další v řadě je vydání Aliens: Colonial Marines. A někdy mezi vydáním těchto dvou her by prý Randy byl ochoten nějaký ten informační chlup pustit.
Tady je celý článek: http://games.tiscali.cz/tema/brothers-i ... peni-60004
PC - Intel Core i5-6500 / Gainward GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 / ASRock B150M PRO4 / Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 / Be quiet! Pure Power 9 CM 500W / CoolerMaster Centurion Silencio 352 Matte / BenQ GW2470H / Windows 10
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o radu jak předělat PC
od ruzi.jiri » 22 srp 2024 07:54 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2472
-
od Zivan