Netiskne barevně (Hp Deskjet 2050 J510 series)
Netiskne barevně (Hp Deskjet 2050 J510 series)
Dobrý den, narazil jsem na problém s tiskárnou. Koupil jsem si novou barevnou kazetu, a chtěl tisknout barevně, veškeré barevné dokumenty, obrázky atd, mi však pořád tiskne pouze černou barvou, barevná kazeta jako by nereagovala, zkoušel jsem vytáhnout černou kazetu a zmíněné obrázky tisknou znovu, ale pouze s barevnou kazetou, obrázek se nevytiskl ani černobíle, jednoduše řečeno nevytiskl jsem nic. Zkoušel jsem snad všechno, ale barevná kazeta prostě tisknout nebude .... nedá se nějak zapnout ? Prosím o nějaké informace, za případnou pomoc budu velmi rád, děkuji .
-
- Pohlaví:
Re: Netiskne barevně (Hp Deskjet 2050 J510 series)
Vítej na PC-Help!
V nastavení tiskárny máš možná zvoleno tisknout jenom černou kazetou tak to uprav. Anebo máš nastavené jenom stupně šedé.
V nastavení tiskárny máš možná zvoleno tisknout jenom černou kazetou tak to uprav. Anebo máš nastavené jenom stupně šedé.
Zdravím, v software který jsem dostal k mé tiskárně (Hp Deskjet 2050 J510 series) jsem tuhle tabulku, s nastavení barev ani nenašel. Hledal jsem tam informace o tiskárně, o barvě, nebo funkcích kazet, ale nenašel jsem to, prosím tě, mohl bys mě nějak navést k tomu abych našel kvalitu,rozložení, funkci a barvy ? Děkuji že ses ozval :) .
-
- Pohlaví:
Především se u HP vždy instaluje průvodce a uživatelská příručka. Start - Všechny programy - HP - atd.
Máš v liště ikonu HP? Potom pravou myší a Změnit výchozí nastavení tisku.
Máš v liště ikonu HP? Potom pravou myší a Změnit výchozí nastavení tisku.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyz das z neceho tisk, mas vedle tiskarny tlacitko Vlastnosti - tam to zmenis pro jednotlivy tisk. V Predvolbach tisku (Ovladaci panely - Tiskarny - ta tvoje - pravym tl.) to zmenis trvale.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Zkoušel jsem tisknout barevný dokument z Wordu ... hledal jsem tam nastavení tisku, barvy atd ... našel jsem pouze rozměry, barvy jsem samozřejmě nenašel, co se týče ovládacích panelů, ve Win 7 je to trošku jinak, ale tam taky nic není ...nevím co s tím už .
-
- Pohlaví:
Máš v liště tu ikonu HP ??????????????????? A co ta nápověda, která je nejspíš nainstalovaná?
http://translate.google.cz/translate?hl ... CF8Q7gEwAQ
http://translate.google.cz/translate?hl ... CF8Q7gEwAQ
Zkusím úplnou blbost: nezapomněl jsi při instalaci kazety sundat ten ochranný pásek?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Až tak velká blbost to není 

Samozřejmě že sundal, jde spíše o softwarové nastavení tiskárny, v liště tiskárnu taky nemám, zkoušel, ale pořád beze změny, v ovládacích panelech najede program od firmy hp, na údržbu tiskárny atd, ale zase nikde ta barva ... 

-
- Pohlaví:
Tak přeinstaluj ovladače a přečti si manuál. Tohle všechno musí běžet.
K té přeinstalaci: Zkus tiskárnu odebrat a znova nainstalovat. Pokud dále nepůjde barva, viděl bych to na závadu tiskárny nebo !kazety!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5873
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
-
- 12
- 7468
-
od Søren