Zdravím, mám problém s občasným asi půl minutovým sekáním PC.
PC jede bez problému někdy hodinu, někdy pár minut a pak se prostě sekne obraz a zvuk, ať hraji hry nebo jsem jen na internetu či jen tak čtu/píšu nějáké dokumenty na PC(bez jakéhokoliv jiného zatížení). Začalo to dělat poté co jsem dal komponenty do CASE. Předtím se je měl na dřevěné desce a jakmile jsem je dal do CASY tak se začly točit větráky a nic víc. Tak jsem chvilku jel se základovkou vyndanou z CASE, protože to byl jediný způsob jak PC udržet v chodu. Teďka po 14 dnech co jsem byl na dovolené jsem se rozhodl zkusit dát základovku do CASE a ejhle fungovalo to, ten den ještě bez problému, ale druhý den při nahráváni videa na YT se to najednou seklo asi tak na půl minuty a potom zase jel chvilku bez problému a asi po minutě se to zase zaseklo.
Projíždel jsem to antivirem a nic to nenašlo.
P.S. A teďka po restartu jsem si zapnu livestream a seká se to každou minutu až dvě na 5-10sec.
Neví někdo co s tím?
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2012 17:46) ---
Jinak teda, je možné že by to bylo přehřívajícím se HDD??
Sekání PC při práci, ale i na ploše Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Sekání PC při práci, ale i na ploše
GigaByte GA-AB350-Gaming 3, AMD RYZEN 7 3800X, AMD Radeon RX 7800 XT, 32GB RAM (DDR4 3000MHz)
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sekání PC při práci, ale i na ploše
Dej sem screen z HWmonitoru.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud PC jelo mimo bedny, tak je v podezření právě přehřívání některé součásti PC (procesor, GK, HD, ale také chipset na základní desce). Zkus otevřít bočnici a případně foukat dovnitř vzduch stolním ventilátorem. Jestliže nebudou problémy je to pravděpodobně přehříváním.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přidal jsem k HDD přídavný ventilátor a od té doby zatím v pořádku. Takže to tím asi bylo, ale uvidím jak to půjde dál. Díky za odpovědi.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2012 23:53) ---
A když se to sekalo tak se ten druhý disk zobrazil, ale nešel otevřít ani neukazoval kapacitu což u ostatních ano.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2012 23:53) ---
A když se to sekalo tak se ten druhý disk zobrazil, ale nešel otevřít ani neukazoval kapacitu což u ostatních ano.
GigaByte GA-AB350-Gaming 3, AMD RYZEN 7 3800X, AMD Radeon RX 7800 XT, 32GB RAM (DDR4 3000MHz)
stáhni hwmonitor a dej sem screen z něj
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Čau..
Míval jsem takí problem taky a mně pomohla přeinstalace Systemu neboli Windowsu.....
Míval jsem takí problem taky a mně pomohla přeinstalace Systemu neboli Windowsu.....
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sekání PC při práci, ale i na ploše Vyřešeno
Jenže mě teďka po tom co jsem tam dal ten přídavnej větrák tak jede v pohodě. A jelikož mi to občas špatně ukazovalo druhý disk a když jsem si pak na něj šáhnul tak byl rozpálenej, tak to nejspíš bude tím...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3045
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 17:02