Pro vás RÁDCE Vyřešeno
Re: Pro vás RÁDCE
Pic mě předběhl, celé odpoledne jsem tu nebyl, ale s těmi pravidly s ním plně souhlasím a než jsem se dostal k jeho příspěvku, chtěl jsem to zde uvést. Téma zatím jede, dovolím si tedy trochu fantazie - nebo ne fantazie? Možná, že by šlo každého potencionálního "hledače rady" (nevím honem, jak to líp nazvat), přes nějakou trochu jednodušší, ale výstižnou formu pravidel protáhnout. Ověření možné třeba otázkou na nějaký fakt z pravidel, po zodpovězení postup do registrace. Dle mého - a jsem tu prakticky denně NIKDO z nováčků pravidla nečte. Nevím, zda se to tu už vevyskytlo, ale klidně bych to dal jako podnět k drobné změně při registraci.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
To kdyby se mělo udělat, tak rapidně klesne počet registrovaných uživatelů. Představ si, kdyby po Tobě chtěl MS, abys četl celou EULA smlouvu k Windows a nutil Tě na konci k testu.
Jako rádce se musíš těmito pravidly řídit, jako tazatel bys je měl respektovat. Ovšem jsou tu hlavně pro ty rádce, aby bylo možné se obhajovat. A to že někdo ta pravidla nezná (nečte), jej neomlouvá. My je jen připomínáme.
Jako rádce se musíš těmito pravidly řídit, jako tazatel bys je měl respektovat. Ovšem jsou tu hlavně pro ty rádce, aby bylo možné se obhajovat. A to že někdo ta pravidla nezná (nečte), jej neomlouvá. My je jen připomínáme.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- redbulik
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Toto fórum znám již více, než rok a nikdy jsem se tu nesetkal s neochotou pomoci řešit kterýkoliv problém, ať už IT, či jiné spotřební elektroniky. Ne vždy se ale najde někdo, kdo zná odpověď na vše, nebo je momentálně online. A také souhlasím s názorem, že na dobrou otázku dobrá odpověď. Přečti si někdy styl vyjadřování některých tazatelů a taky si rozmyslíš, jestli budeš odpovídat, nebo jestli nejdřív naučíš onoho tazatele mluvit. S pánem Bohem. LP al. Redbulík
2 d1amond: Na jedné straně s tebou souhlasím, na starně druhé malý "výcuc" z pravidel - nadpisy, sekce, zakládání nových témat nebo spíš nelezení do cizích, sestava - by pár lidí sice nepřekouslo, ale kdo něco potřebuje, za minutku zdržení by ho to stálo.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pro vás RÁDCE Vyřešeno
Ono kritizovat je někdy velice jednoduché....abychom předešli zbytečnému flame, uzamykám.
P.S. těší mě dosavadní kladné hodnocení ostatních uživatelů
P.P.S. nechci plýtvat časem našich rádců, aby museli obhajovat, proč chtějí mít příspěvky česky (resp. slovensky) - já sám někdy mám zásadní problém pochopit, o čem vlastně tazatel píše
P.S. těší mě dosavadní kladné hodnocení ostatních uživatelů
P.P.S. nechci plýtvat časem našich rádců, aby museli obhajovat, proč chtějí mít příspěvky česky (resp. slovensky) - já sám někdy mám zásadní problém pochopit, o čem vlastně tazatel píše

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”