Ahoj
Chtel bych se zeptat jestli nekdo neznate nejakou dobrou stredni skolu v praze na ktere se uci programovani a grafika treba i z vlastni skusenosti.
Ze zakladky mam totiz dva kamose a jednu kamosku. Ta by se mnou sla na grafiku a oni dva by sli na programatory.
Pokud mozno co nejblize od prahy 7.
Prosim nekomentujte hrubky/diakratiku pac pisu na mobilu. A odpovedi typu nauc se pouzivat google, o ty take nestojim.
Dekuji
Pomoc se stredni skolou (Vyber)
Re: Pomoc se stredni skolou (Vyber)
Chodím do 1.ročníku Gymnázia Arabská. Sám zatím nemohu moc soudit, ale stačí si přečíst pár komentářů, nebo se zeptat i spolužáků ve vyšších ročnících. Arabská je dobrá škola, řadí se mezi 10 nejlepších gymnázií v ČR, bohužel od toho se odráží i její náročnost - Angličtina je velmi obtížná, už díky rodilým mluvčím, Programování a Aplikační software (Jak se tyto předměty jmenují) se věnuje Javě, PHP, HTML, ale také grafice (vektorové, webové...). Jak říkám, zkus si o ní něco zjistit a posuď sám.
Web školy : www.gyarab.cz
Web školy : www.gyarab.cz
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit
http://sssep9.cz/ Maj dobrou 3D učebnu. Ale nevím, jestli se tam dostaneš jako středoškolák. To se poptej.. Jenom tak mimo : ty ses z prahy 7? jJá taky
Diky ale ted jsem se jeste dozvedel, ze vetsina grafiku dou na gympl.
Ze na stredni graficky se porad neco maluje vsim moznym, placa neco z hliny atd...
Takze jina otazka: je gympl lepsi volba ? Diky
A divine ano jsem
Ze na stredni graficky se porad neco maluje vsim moznym, placa neco z hliny atd...
Takze jina otazka: je gympl lepsi volba ? Diky
A divine ano jsem

Pokud budeš makat a půjdeš na vejšku, tak určitě.
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit
No tak nwm...
Graficka stredni bude asi mensi obtiznost ale nebudou tam holky
Gympl to je makacka ale zas tam sou holky..
Budu o tom premyslet..
Diky vsem a kdyby nekdo chtel jeste neco pripsat, byl bych rad
Graficka stredni bude asi mensi obtiznost ale nebudou tam holky

Gympl to je makacka ale zas tam sou holky..

Budu o tom premyslet..
Diky vsem a kdyby nekdo chtel jeste neco pripsat, byl bych rad

Pokud je jeden z tvých důvodů výběr SŠ "kolik je tam holek" tak mi ti je docela líto.
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
Ne
to bylo jen tak ja se jen nemuzu rozhodnout
Ja vedel ze to tak nekdo veme nevadi no xD

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Kdo by to řekl, že na škole s výtvarným zaměřením se bude toto provozovat?

Já osobně, být v pozici zaměstnavatele, který hledá grafika a rozhodovat se, jestli přijmout absolventa gymplu, kde se o grafiku jen otřeli, nebo absolventa grafárny, kde tužku, pero, dláto, škrabku, štětec,... nevyndali z ruky celé čtyři roky... hádej, koho bych si vybral? Napovím ti. Ten lempl z gymplu, kterému vadilo, že by se tomu měl učit pořádně, to nebude...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Já jsem určitě pro střední pprůmyslovku. Nikdy nevíš co bude za 4 roky. Po gymplu prostě na tu vejšku musíš, jinak nejseš nic.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no z průmky lezou taky vocasové (např. já
), ale hodně záležíjak se tomu věnuješ..
dneska je nejdůležitější jazyk a ten tě na průmce vůbec nenaučí
co se týče technických dovedností, tak samozřejmě průmka, ale zázraky taky nečekej
z gymplu budeš aspoň trochu naučenej se učit
jestli se ti nechce na vš tak jdi na průmku, ale i tak nepočítej s tim, že tě někdo bude extra chtít - mrkni se na nabídky prací - samej vš absolvent

dneska je nejdůležitější jazyk a ten tě na průmce vůbec nenaučí
co se týče technických dovedností, tak samozřejmě průmka, ale zázraky taky nečekej
z gymplu budeš aspoň trochu naučenej se učit
jestli se ti nechce na vš tak jdi na průmku, ale i tak nepočítej s tim, že tě někdo bude extra chtít - mrkni se na nabídky prací - samej vš absolvent
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Tak s tím nemůžu souhlasit. Všude tě naučej tak, jak ty chceš. Nehledě na to, že profesoři tě nenaučej ( pouze přednesou) a ty se to musíš naučit sám. V každe škole (jak průmka, tak gympl) tě bude někdo brzdit. Všude se najdou ty horší a podle nich to většinou jede. zase počítej s tím, že pokud půjdeš na gympl a pak např. na ČVUT, tak nevím nevím no.. To budeš mít hodně těžký . Hlavně si najdi školu, kde je technická vybavenost na dobré úrovni.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 20498
-
od Tay
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 12:09