Při "přetahování se" o myš - "vznikl panel" Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Při "přetahování se" o myš - "vznikl panel"

Příspěvekod jaojao » 21 lis 2012 16:45

Zdarec.

"Záhada":

"Vytvořili" jsme si nahoře na ploše něco jako panel nástrojů jako je třeba ve wordu, nebo OOO, přes celou šířku monitoru.
(z levé strany byla klasická možnost na rozšíření, tažení jako je tomu u podobných panelů)

Tahal jsem se s mladým o myš a najednou koukám na vzniklou "lištu - panel" uprostřed s nápisem uvnitř - "blabla.exe", který odpovídal názvu nainstalované hry (její zástupce byl ve složce na ploše, nad kterou se pohyboval kurzor, když jsme mačkali myšku).

"Zavřít to (zlikvidovat)" nebyl problém, ale jakým poklikáním to konkrétně vzniklo, tak nato nemůžu přijít. :idea:

Neví někdo?
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Reklama
AntonioSpeedy
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Při "přetahování se" o myš - "vznikl panel"  Vyřešeno

Příspěvekod AntonioSpeedy » 21 lis 2012 22:42

Taky tě zdravím, přímo tuto záhadu která se mi stala jsem také sám rozluštil, :D

Když klikneš na danou složku která je na ploše a přetáhneš jí do strany mimo obrazovku tak se ti vytvoří panel když ho chceš přesunout tak uplně nahoře tak na něj klikni a přetáhni ho do prostřed plochy pak sním můžeš libovolně manipulovat.

Edit :D

ještě jsem zkoušel jestly jde jiná složka která není uložená na ploše ale např. v dokumentech tak jde taky udělat panel na ploše :D

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Při "přetahování se" o myš - "vznikl panel"

Příspěvekod jaojao » 22 lis 2012 14:45

Super, díky, to je ono, já jsem to pořád zkoušel různě poklikávat na exe, i tahat na kraj, tak složkou.. :smile:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”